lördag 19 december 2009

Borlänge

Vi åkte till borlänge på eftermiddagen för handla de sista julklapparna ... Innan vi kom iväg.. Så hade vi stora problem att få igång bilen.. Den vill inte starta,, på grund av att batteriet i bilen var dålig och man hade fått en ispropp oxå.. Så det tog en stund innan vi kom iväg.. Vi åkte lämnad sonen hampus hos min mor och far Fagersta.. ..

Efter om men, så kom vi äntligen iväg till borlänge och fixa det sista julklapparna.. Herregud vad folk det var.. Man fick nästa ingen pakering.. Efter tag letade, så hittade vi en,, som vi trodde var en pakering.. Vi gick o handlade,, när vi kom tillbaka någon timme senare,, så hade vi fått P-böter på 600 kronor.. Inge alls roligt.. Men sånt som händer.. Det är bara att betala och se glad ut...... Men reine kommer att överklaga detta,, för det var så dåligt uppsätta vad som var pakering eller inte.... Sen får man väl hoppas att överklagan går igenom.. Men man ska inte hoppas för mycket..

Det var inte bara vi som fick en P-böter i borlänge idag,, utan en annan kompis fick oxå en idag där upp i borlänge..

André låg sov hela tiden när vi var i borlänge på Eftermiddagen,, så han var lite jobbig har på kvällstiden,, men nu sover han äntligen,, men den stora killen har sovit ett tag... Se hur länge André sover i natt innan han vill ha mat igen...

Nu blir det sängen för mig,, sov gott alla....