lördag 25 oktober 2014

Hampus och ja
Hampus och jag tog en tur själva , åkte shoppade lite ...

Hampus köp lista blev

1. Små bilar
2. Spela till ps3
3. Grön låda , så han kunde ha saker i på hans rum..

4. En blomma (buske, träd ) en kruka .. Han skulle ha på hans rum..

Plus massa annat också ...

Morgonpass
-


Var på arena gymmet innan kl 7 .. Jag körde rodd först 3000 meter , efter det så sprang jag på löparbandet ( intervall ) .. 3 km blev , på tiden 16.59 min.. Det är snitt på 5.53 min/ km .. Jag börja känna att jag har mer ork i kroppen.. Konditionen blir bättre .

Vikten står jag still , men jag känner cm minskar på min kropp .. Vikten är inte viktigaste , när man känner att man minskar omkrets så kommer vikten sen.

torsdag 23 oktober 2014

Pannkakor

Mina två söta hjälpredor i köket medan jag steker pannkakor ..

Lite blött blev det .. Men goda pannkakor blev de . Disken är klar , hängt upp tvätten .. Snart dax för kidzen duscha , titta på barnprogram , ska lägga kl 19.00 ..


Barnvakten kommer ta över så jag kan åka å träna innebandy .. Yes ..

Träning ..
- Dagens träning avklarad .. Det blev löpning 4 km på 24 min, sen tog jag körde rodd 3500 meter , ca 23 min.. Hann inte med mera pga jag skulle börja jobbet kl 9.00 ..

Ikväll har jag innebandyträning ..Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 22 oktober 2014

Såååå söt


Ny klippt Linnéa
Träning , åter träning


Jag är i en bra träningsperiod nu .. Tränar 6 av 7 dagar i veckan.. Tisdag och torsdag har jag innebandy .. Ibland kör jag två pass på tisdag och torsdag .. Innan jobbet börjar .. Men jag måste höga tempot nu .. Hålla ett bra tempo .. Jag kör nu intervaller på löparbandet , det känns bra och skönt få upp tempot i löpningen .. Vill inte börja än med längre distanser med löpning pga av att jag vill inte få problem med benhinnorna ..

Onsdag är det , blir gympass med löpning och styrketräning .. Kram