torsdag 30 september 2010

Nytt..

Fick nya överkastet idag.. Blev kanon fint.... Handlade nya täcken och kuddar också... Våra var så gamla, så det var på tiden att man köpte nya....

Se om man sover gott i natt.. Det väntar å se..

onsdag 29 september 2010
Är i skolan och väntar på Hampus ska sluta... Idag fick jag besked från norberg kommun.. Den 16 november börjar André inskolningen på dagis.. Kotten Kärrgruvan.. Skönt att man har fått besked.. Behöver man inte oroas sig för det mera..

Vilket härligt väder det är ute...

tisdag 28 september 2010

Väntar
Sitter å väntar på Hampus... Usch, vad det är kallt ute...

Mmmmm
André sov inte så länge.. Ca 2 timmar.. Lite för lite tycker ja, men man kan aldrig få som man vill jämt.. Hann alla fall städa lite i huset..

Ska snart åka hämta Hampus på skolan...

Möblera om

Jag har möblera om i sovrummet.. Och nu är jag nöjd med resultatet... Har dammsugit och skurat golvet också... Nu håller jag på lägger André för han ska sova, men det ser inte lovade ut... Hoppas han somnar snart så kan fortsätta med städningen i huset..

Har en hel del saker som ska upp på övervåningen på huset.....

Hampus gick till skolan idag också,, de slutar tidigare i från skolan kl 12,00 ska jag hämta honom....

måndag 27 september 2010

Måndag..

Middagen med familjen Sundqvist gick kanon bra i lördag i Hedemora.... André var jätte duktig, inge gnäll.. Utan satt i stolen åt köttbullar och potatismos.. .. Hampus var inte med utan han vill sova hos mormor och morfar istället, för han vill leka med kusinen Tim..

Idag har jag ringt ljusbehandlingen i Fagersta ... De har inte fått min remiss i från Västerås med hon som jag pratade med var jätte trevlig i telefon,, hon skulle ta reda på vad den ligger ,, så jag kan börjar göra ljusbehandling idag...

Snart är min psoriasis borta ett tag och jag kan åka bada i badhuset med barnen utan att se röd prickig i hela kroppen... Har någon bra förslag vilket badhus är bra, för små och stora barn...???

Hampus fick gå själv till skolan i morse,, hoppas att han inte kom för sent.. Men det tror jag inte, om han går räcka vägen till skolan så kan han inte komma för sent.. Han gick hemma ifrån kl 7.20... Tar minst 20-30 minuter för honom att gå till skolan... Men, men man får väl höra sen........

André kryper och ställer sig hela tiden och göra dumheter hela tiden.. Kryper efter katterna....