lördag 12 mars 2011

Jobbat..

Då har man gjort sin sista helg på ett lång tid framöver.. Jobbat idag 11 timmar pass, dagen har gått fort tycker ja.. Nu jobbar jag bara 2 veckor till på jobbet, innan jag tar ledigt och inväntar förlossning och blir småbarnsmamma igen..

Har inte så mycket att berätta vad som har hänt.. Har planerat att åka med barnen till simhallen i Avesta i morgon och bada lite.. Kan blir riktigt kul och jag hoppas att vi får lika fint väder som vi har haft idag,, så då blir det en promenad efter badet också..

Nu ska vi läggas barnen för natten i detta hus..

torsdag 10 mars 2011

Simmat, känslor --

Har precis kommit hem ifrån simhallen,, har varit å simmat några längder, det blev 1000 meter.. Det var jätte skönt att få simma,, det var ett tag sedan jag gjorde det,, för det mesta tiden har jag jobbat kväll,, så då har jag inte haft orken åka simma efter jobbet..

Sätt läste några bloggar,, en blogg får mig en riktig tankeställare.. Kommer fram massor med känslor i mig,, jag vet inte hur jag ska gå tillväga med dom. Allt bara snurrar i huvudet på mig ibland.. Och jag hatar att inte få raka svar, när man frågar något, utan den går runt sanningen. Den lilla lögnen kan göra mig tokig..

Jag kan inte vara någon annan än mig själv ..

Jag är långt ifrån perfekt, men något bra finns inom eller!!!.

Smila

En liten glad kille..

Torsdag..

Idag börjar jag min jobbveckan.. Har redan hunnit göra alla sysslorna här hemma. Men snart ska jag börjar göra i ordning mig. Sminka mig och fixa håret. Och klä på André lite kläder.. Sen är det bara klä på sig ytterkläderna och köra André till Dagiset..

Ikväll så är det simskolan med Hampus kl 18.00,, men sen ska jag också simma i kväll.. Det var ganska länge sedan jag simmade,, och det är bra för ryggen när man är gravid och sen är det bra träning för hela kroppen.. Man kanske inte ha den finaste kroppen att visa upp nu,, va fan gör det. Men jag har något värdefullt i den stora magen..

Jag ska säga Er ,, jag har inte gått upp ett enda kilo än, utan har gått ner i 6 kilo,, men nu står jag still,, men nu börjar bebisen bli större i magen....

Var till tandläkaren i går,, hon trodde inte på mig att jag var i veckan 32, för jag hade en liten magen,, men själv tycker jag den är stor.. Men lite glad blir man..

Sen efter förlossningen så kommer jag börjar träna... Nu kan jag inte sitta har vi datorn,, tiden rinner i väg måste göra i ordning oss..

Ha en bra dag...

onsdag 9 mars 2011

*sing*with*me* Det vackraste jag vet

Vilken underbar text denna låten har.. Får mig att fundera.........


Kvällspromenad..

Det blev en kvällspromenad. 50 minuter i högt tempo... Det var helt underbart att få gå själv och rensa mina "konstiga" tankar jag i huvudet.. Men nu har jag kommit på hur jag ska göra.. Kanske inte kommer bli det lättaste jag gjort i mitt liv.. Men det kommer att förändra mitt liv på långsikt..


Nu blir det en dusch, för svettig blev jag.. Härligt säger!!!

tisdag 8 mars 2011

Avesta..
Blir en tur med barnen till Avesta till ÖB.. Sen

måndag 7 mars 2011

Äventyr..


Jag och André åker på lite äventyr.. Hampus är hos farfar..

Rensat barnen´s kläder

När André håller på sover middag , så passade jag på med att rensa ut barnen´s kläder.. Å vad det blev tomt på kläder. Nu vet jag vad jag behöver inhandla för kläder åt Hampus och André.. Åker till Avesta efter André vaknar och handla kläder åt dom..Har man städat och plockat upp leksakerna från golvet.. Men det blir snart lika stökigt här hemma..

Hampus sitter fortfarande framför hans dator... De har en lovdag ifrån skolan idag, i morgon börjar skolan igen..


Måndag..

Upp tidigt en måndagsmorgon , barnen ville inte sova länge idag... Så det var bara gilla läget och kleva upp.. Nu är det ganska lugnt, barnen är så snälla.. Hampus sitter vid sin dator och kollar på bolibompa och André leker med sin leksaker ibland..

Snart ska vi äta lite frukost i detta huset.. Och sen får vi se vad dag tillåter för roligheter..

söndag 6 mars 2011
Har man en glad kille, tidigt på morgon!!!