torsdag 9 januari 2014

Torsdag ..Igår så tog jag en promenad på 7.1 km innan jobbet .. Jobbade 11-20.15 .. Så man var rätt trött igår när man kom hem från jobbet ... Det känns lite benen i dag .... Blir en promenad innan jobbet , men inte lika långt för jag hinner inte det ....

Jag har möblerat om små barnens rum och jag måste verkligen köpa ny dammsugare , den är helt kass .... Det blir nästa inköp ..
Barnens rum..

tisdag 7 januari 2014

Tisdag


Igår sprang jag 4,50 km på tid 29,56 min.. De börjar bli bättre , men det jag kämpar nu mot är vikten .. Jag har gått upp 4 kg och det är inte alls bra .. Så från med idag så ska jag inte äta efter kl 18.00 , om jag inte tränar kväll , då blir det bara protein efter det .. Inga kolhydrater ..

Göra matlåda till jobbet när jag har lunch på jobbet ... Tisdag och onsdag kommer jag inte kunna träna pga att jobba mer än jag skulle göra ... Då får jag ta tänka mer på vad jag äter ... På torsdag och fredag 2 timmars träning innan jobbet på Arena och lördag och söndag blir det löpning . Mer än 5 km , tiden är inte viktig , utan distansen , förbränner mer kalorier ..

Jag har klara det förut , då klara jag det nu också ...