lördag 3 april 2010

starkare.

André fick alvedon vid lunch tid idag, febern gick ner till 37.8 , han blev gladare och piggare,, men nu har febern kommit tillbaka till 39.1.. Det är jobbigt att se sitt barn sjuk.. Inte alls roligt.. Har precis duschat med André , han somnade på min axel i duschen ,, så slut är han.. Nu får han välling och alvedon av Reine.. Hoppas nu han kan sova nu??? Men jag har förberett mig att natten kan bli lång..

Så det är bara vila så mycket som möjligt nu när han sover, så man orkar natten, man vet ju aldrig hur natten kommer bli.....Min sötnos mår inte alls bra..

Feber stiger

Jag tog feber på honom för en timme, då var den på 38,9 nu för några minuter sen hade han fått 40,1 igen i feber.. Nu ligger vi sängen och myser med en sjuk liten kille.. Men han orkade inte mysa utan han somnade på en gång brevid mig i sängen..

Det är tur att han har bara feber, han hostar inte och rinner inte från näsan..

Han åt upp hela flaskan med vällingen och det är ett bra tecken på han äter alla fall..

Hur kan jag göra för att få ner tempen på ? Hjälp mig vill ha förslag..

40,1

André vaknade i går kväll och var ledsen.. Han hade 40,1 i feber.. Han fick då flaska välling, för att få i honom lite vätska, han åt upp hela flaskan. Sen efter några timmar med hög feber så fick han en till flaska kl 1 i natt...Sen har han sovit hela natten och ligger fortfarande å sover .

Jag är så trött, jag har inte kunnat sovit någotting för att mina luftrör mår inte bra... Vaknat i mellanrum att jag inte får någon luft.. Lite otäckt ... Om det inte blir bättre till på tisdag, så då blir att ringa vårdscentralen..

Ligger å väntar på André ska vakna , så jag får ta tempen på honom..fredag 2 april 2010

Jag sitter hos Eva .. Väntar på att hon ska bli klar.. Sen är det åka hem och börja med påsk middagen.. Börjar bli hungri, har inte ätit något i dag... Det enda jag har ätit är massor med halstabletter för att få min hals att må bra..

Det har blivit bättre, med nu har näsa börjat,, fan måste bli hel frisk till på Tisdag, när Reine börja jobba...

torsdag 1 april 2010

Torsdag.................

Torsdag, hampus sista dag denna vecka på förskolan,, sen har han påsklov. Hampus ska ha ägg med sig till förskolan, men han vill inte vara utklädd till påskhare eller påskkärring..

. Har inte så ont i halsen mera, men kan knappt inte prata,, för mina luftrör mår inte så bra.. Jag har tagit lite mollipect i går kväll och nu på morgon för att vigda mina luftrör, måste bli frisk tills i morgon....

Vad händer idag då?? Jo, ska städa så mycket jag orkar, så jag har allt klart tills i morgon och sen på eftermiddag ska jag åka med Eva och handla det som ska handlas till på Fredag... Roligt...

Reine ska på ett möte kl 11 i Fagersta om hans nya arbetgivare...

onsdag 31 mars 2010

Skurat trappen
Skurat trappen för hand i dag.. Vilket skit göra.....

Äventyr
Jag med grabbarna ska åka på lite äventyr.. Roligt... Jippiiiiiii..

Onsdag..

Ont halsen och hes som Fan.. Kan inte prata ens.... Men jag är inte förkyld .... Konstigt. Hoppas att det blir bra på Fredag o allt..

Reine fick 2or på bilen, en på framrutan och bromsskivor fram.. Det var inte så farligt,, så nu är det att beställa bildelar och åka ner och beställa tid för byte för framrutan.. Bara utgifter hela tiden.. Bllläääääääääääää, för det. Men vad gör man när man behöver två bilar nu.... Men jag är glad för Reine har fått en jobb igen.. Han fick vara arbetslös 3 månader.. Men det är inte så lätt att få jobb nu,, så han har haft tur..

Så det blir inte ligga på lat sidan för honom på jobbet där , utan vissa sin framfötter ... Hihiiiiiiiiiiii, som vissa andra inte gör...........

tisdag 30 mars 2010

Tisdag.

Idag har man inte gjort så mycket här hemma. Har fortfarande ont i halsen, men kan än så länge äta och dricka som vanlig, det är ju skönt.. Reine har varit och besikta sin bil, som har stått stilt i 3 månader.. Han behöver nu en bil, för han ska börja jobba.. Jag är inte så sugen på att vara utan bil , när man har en liten bebis. Samt att man måste lämna Hampus till förskolan varje dag. ..

Det är skönt att det är påsklov nästa vecka,, då slipper man åka lämna honom på förskolan.. Men vad ska man hitta på för roligt nästa veckan, när man är själv med barnen.. Måste hitta på något roligt att göra...

André ligger o sover för natten redan.. Reine och Hampus har inte kommit hem i från Lindesberg änd ( besikta bilen där) ",, så jag fick duscha André själv, och det ska ja säga att det är inte det lättaste jag har gjort.. Men det gick... '

Ikväll blir det pizza till middag, orkar inte laga till någon mat....

måndag 29 mars 2010

Glad................

Yes, man kan inte bli gladare än vad jag är.. Nu får man lite mer i plånboken i slutet av månad. Men en nackdel är ju att man har inte så mycket hjälp här hemma på dagarna då, när Reine ska ut jobba.. Men får tänka det positiva saker som är när man har ett jobb "pengar"....

Mycket man får planera bättre nu,, så man hinner med allt på dagarna.. Lämning/ hämtning av hampus på förskolan... Men nästa vecka har dom påsklov.

Nu är det middag.. Lite lyxmiddag blir det.. Men gott blir det. Sen är det duschen med André och Hampus .. Sen är det sängen för dom.. Sen får man sin egna lilla tid..

Har inte gjort så mycket idag, för man känner sig inte 100%.. Har gjort rent kattlådorna och plockat undan saker,, så det inte ser ut så för j-vlig här hemma.. Jag längtar lite till på Fredag, då kommer syrran hit och var barnvakt åt André ...Det blir det spännande hur det kommer fungera...

Min storebror
Detta är en bild på min storebror när han var runt 7 månader... André är lik honom..

Deppad

Jaha, då har halsen blivit värre. Jag har sovit bra i natt,, men fortfarande så trött,, måste ha något i kroppen, som inte vill bryta ut ordentligt.. André vaknade kl 23.oo i går kväll,, han hade bajsat i blöjan, så det var bara byta,, sen somnade han om på en gång, och vaknade kl 6.30...

Sen när man vakande och kollade ut så blir man ännu mer deppad, för det det vräker ner snö ifrån Himlen.. Blllllllllllllläääääääääää, blir bara arg o ledsen på detta väder.. Kan det inte bli vår snart ordentligt..

Idag blir det en lugn dag,, har ingen ork att göra något...

söndag 28 mars 2010

trött..


Nu har jag haft ont i halsen i två dagar... Har inte så ont i halsen,, jag kan alla fall äta mat och dricka .. Men vet inte om jag börjar bli sjuk eller ska man bara ont halsen några dagar.. Jag känner mig inte 100% pigg..

Nu ligger André sover för natten,, se om han vaknar i natt, för det gjorde han i går natt.. Han fick då välling och somnade om igen.. Hampus är i duschen och sen är det sängen för honom.. Han ska gå på förskolan i morgon,, han har varit hemma i från förskolan hela vecka.. Han går inte så många dagar nästa vecka för det är påsk och sen har dom påsklov... Hampus hosta börjar bli bättre nu..

Det blir en tidig kväll idag,, har lite sömn att ta igen ifrån igår.. Man hade främmande hela kvällen... Det var faktiskt trevlig att han kom å hälsade på.. För det var ett tag sedan vi träffades..

Reine åkte ner till ICA , samt körde ner Carro ner till busstation ..Äter mat... Min lilla sötnos..