fredag 31 oktober 2014

God natt

- Nu myser jag ner mig i sängen , ska sova .. Lite tyst hemma ., inga barn hos mig ... Sova tills jag vaknar .. Sen åka till arena eller ut å springa .. Det bestämmer jag i morgon .. Beror lite på vädret ....

God natt- Efter jobbet så åkte jag till Norberg för träning igår ... Men jag hade tänkt träna innan jobbet i går men fick gå ut några timmar extra .. Det ger extra pengar i kassan , sånt gillar jag ..

Idag fredag blir det en vilodag om inte jag ångra mig efter jobbet .. Vet inte direkt när jag slutar idag .. Kl 15.00 får jag gå iväg från jobbet , åka besikta bilen , sen tillbaka till jobbet ..

Extra pengar , gillar jag ..

torsdag 30 oktober 2014

Onsdags träningen


Jag var ute å sprang i höstvädret igår ( onsdag ) .. Fick springa i lite sol i ansiktet istället för regn och åter regn.. 5 km blev det bara .. Var riktig tunga ben.. Tiden blev 32,44 min.. Snitt på 6.33 min/ km men som tidigare har skrivit så skiter jag i tiden nuuuuu..

Idag så blir det gymmet med intervaller på bandet i 3-4 km , sen blir det styrketräning också innan jobbet .. Sen efter jobbet blir det innebandy....

Såååå skönt kunna träna nu ordentligt ..

måndag 27 oktober 2014

Gör mitt bästa ..
Jag är inte snabb ,, men jag uthållighet , envisa på sån saker som jag vill förbättra mig hela tiden.. Som tillexempel ..

Skador drabbad år för mig , så löpning har det inte blivit mycket i vår och sommaren..

Så jag har nöjd med att klara 7 km , tiden kanske inte den bästa , men jag vet att jag kan bättre och tiden kommer bli bättre .. Bara jag får fortsätta springa .. Onsdag blir det löpning ute igen ( ca 7 km )

På lördag ska jag göra försöka på 10 km ( ingen tid försöka klara av utan jag ska klara 10 km.)

söndag 26 oktober 2014

Gymmet , städat trapporna ..

Många kanske tycker man ska ligga i sängen , njuta av att vara barnledig .. Ligga lata sig , men jag är ingen sån som gör det .. Jag går upp tidigt på morgon , åker till gymmet , kör ett pass där .. I dag så kändes tungt , ingen riktigt motivation idag , men gjorde 1 timmes styrkepass och 20 min kondition också .. Men i morgon blir träning igen , då blir det löpning ute i höstvädret , jag ska försöka springa längre distans , men inte så fort ..

Sen har man städat trapporna ( hjälpt pappas arbete , han får inte göra det nu , för han ska göra hjärtoperation slutet på nästa måndag i Uppsala .. ))))


Idag får bilen städad och får vinterdäcken på också ..