fredag 20 september 2013

Förkylning

Har inte börjat tränat igen halvmarathorn pga av att jag fick ont i halsen, feber .. Men när vaknade i morse så mådde jag mycket bättre idag än gjorde i går när jag gick till jobbet med feber .. Det gick så där jobba,, men allt gick bara lite långsamt med det gick ..

Är ledig idag från jobbet , med jobbar hela helgen.. Idag är det möte på BUP om Hampus Adhd diagnos , han har fått nu .. Och hans medicinering han äter ..




tisdag 17 september 2013

Tre dagar senare

Kroppen känns som vanligt nu efter loppet , ska snart börja med träningen .. Träna lugnt pga av onda knät jag hade ...

Annars så ska jag jobba 38 timmars vecka på jobbet den här veckan, men jag ska inte klaga , jag trivs så bra på jobbet.. Det är bara tack och buga att man har ett jobb och man trivs med ..








söndag 15 september 2013

Jaaaa, klarade ..




Då har man klarat av Halvmarathorn .. Jag är jätte glad av klarade av det .. Gjorde ett distansrekord ... Tiden kunde hade varit bättre ... Redan efter 400 meter innan man skulle springa ner i klaratunneln , så började jag få ont i knä , så jag sprang med ett ömmande knä hela tiden, hela vägen ... Små haltade , fick inte löpsteget att fungera .. Men jag höll ett bra tempo med knä , för inte göra det ondare .. Jag blev aldrig trött , men efter ca 15.5 km avklarade av loppet , så var det musklerna i kroppen börja göra ont , ben och rumpa mest , men jag var inte trött .. Men ha ett ont knä, sen börja kroppen göra ont , men gav mig inte .. Jag skulle genomför det loppet .. Sista 700 meter av loppet , gav jag allt , hade massor krafter kvar av onda kroppen ... Efter loppet kom stelheten i benen, rygg direkt, men jag var inte trött men ont ..

När jag vaknade i morse , var helt stel i kroppen , knät var lite svullet , men jag så nöjd med klarade av det .. Så har jag tid klar av nästa års halvmarathorn i Stockholm .. Det kommer jag göra , med mer träning på längre distanser , och inte är skada under loppet .. 2.20 ska jag kunna klara lätt ..