torsdag 25 november 2010

Simmade 1,5 km

Jag simmade 1,5 km idag, kunde simma mera med jag börja frysa i vattnet.. Och detta kommer jag göra om..Hampus har simskola.. Efter det så kväll sim för mig.. Härligt att få röra på sig..

onsdag 24 november 2010

Hunnit med lite..
Har fort gjort lite julpynt, men mycket är det kvar... André sov i en timme, och det är jag super glad för ..
Andra fönstret i köket...
Hallen fönstret upp till övervåningen...

Idag hoppas jag verkligen på att får upp julgardinerna i köket, hallen och vardagsrummet.. Hampus ville hjälpa till mig julpynta,, men jag vet inte om jag hinner med allt.. Vi får se dagen blir!!!

André hostar och hostar och näsan rinner och bara ropar på mamma hela tiden,, så man hinner inte med så mycket här hemma... Men idag ska julgardinerna upp alla fall..Blir lite mysigt att få lite julfint...

Jag började tänka efter jag har varit inne i 5 hela dagar, med sjuka barn och nu börjar det bli verkligen tråkigt... Nu önskar jag verkligen att det ska vända..

André har sovit lite bättre i natt och det är ju en sak som är positivt... Men känner på kroppen att man saknar sömn... Behöver verkligen 8-10 timmar sömn varje natt, för jag ska fungera normalt...

julgardiner upp i dag

tisdag 23 november 2010

Läser..
Ligger i sängen och läser användaboken för Iphone.. Det finns så mycket man inte har lätt sig.. Kanska rolig läsning..

Tänkte ta en riktig tidig kväll, har inte sovit ordentligt på fyra nätter, så man börjar trött..

André har inte haft någon feber i dag,, ska försöka hitta på något i morgon.. Om han inte har någon feber i morgon heller, så blir det dagis för andré på torsdag..

Julfint.......


Jag skulle behöva verkligen städa ordentligt,, men det går tyvärr inte,, för jag har otrolig gnällig, sjuk liten killen,, som ser till att jag inte får gå en meter från honom innan skriker "Mamma".... Jobbigt värre....

Jag ska ska försöka få honom att sova lite,, så kan gå upp på övervåningen och hänga julgardinerna som har tvättat,, så kanske får tid över i morgon hänga upp dom.. Får lite julfint.

måndag 22 november 2010

Änglarna är med Er......

Änglarna är med Er nu...