torsdag 8 november 2012

Träningen... Onsdag..

Jag åkte till Arena Fagersta på kvällen för att träna .. Det var hyfsat med folk , men det var ett löparband som var ledigt ,så det vara skönt så jag slapp vänta på för att få springa lite.. Jag hade glömt min vattenflaska,,så jag visste att jag inte skulle orka springa 5 km utan vatten inomhus, för det är sämre luft man får in i lungorna och det vara mycket med folk så det var varmt där inne..  Men jag sprang i 4 km på en tid 23.13 och hade ett snitt på 5,48.. Hela jag var svettig.. Så skönt efteråt att man gjort ett pass, efter det så tog jag å cyklade 3 km i ett lugnt tempo, för varva ner benen och får ner pulsen på ett bra nivå igen, det gick ganska fort att få ner det....

Torsdag ,  ska mina två små barnen har fotografering på dagis, och jag är ledig, så får nu en tid å träna en extra dag denna veckan, och jag ska ta vara på den.. Så efter har varit å lämnat barnen någon timme , så åker jag till Arena å springer.. Idag har jag en förhoppning på springa 5 km på en bra tid....

Skriver sen hur det har gått.............. Puss på er alla....

tisdag 6 november 2012

Morgonjogg
Det blev 4 km morgonjogg kl 7.00 i morse.. Det var riktigt seg att komma igång .. Första km hade ett snitt 6.27 min/km, det var riktigt långsamt , men sen kom benen i gång .. Då gick det fort 5.34 min/ km andra km ..

Fick en tid på 23.48 min ., så ett snitt på 5,57 min/ km .. Så jag är nöjd med tiden ...

måndag 5 november 2012

Söndag / natten / måndag...
Igår så sorterade jag Linnéa garderob .. Nu är det som det ska . Skönt att få det fixat.. Men skulle behöva få mina kläder sorterades , kanske få ett ryck idag , när man är hemma med ett sjuk barn.. Måste göra något ..

Barnen och jag har ätit nyttig frukost nu på morgon.. Sjuka Linnéa åt inte så mycket .. Sen har jag hunnit dammsugit nu på morgon , blir göra det en gång till senare idag, då ska skuras golven också..

Tar nu fixa mina kläder..