fredag 9 september 2011

Njuta....

Nu är man duschad , sminkad och håret fixad... Nu ska jag njuta lite av att de små sover.. Sen blir ta vara på bästa möjliga sätt denna dag..

Fredag..........

Ja, då var det redan fredag... Och det riktig fin höstdag, solen lyser och är lite små kallt ute nu på morgon... Alla barnen vaknade kl 6.00 i morse, och jag var lite seg i morse för att André vaknade flera gånger i natt och var lite orolig.. När han somnat om i natt så då vaknade Linnéa och ville ha mat.. Inte så många timmar sömn blev det... Linnéa somnade om på en gång efter hon har fått välling...

Har redan hunnit cyklat i 50 minuter.. Det är skönt att kunna cykla , när inte kan springa en meter nu... Inflammationen i benet har jag fortfarande.. Men det har blivit mycket bättre,, bara jag kan springa om 3 veckor..

Har funderat på att åka till busborgen i Västerås när Hampus har slutat skolan...

torsdag 8 september 2011

Smulpaj med äpplen
Då har man plockat äpplen från en av min sju äpplen träd.. Gjorde 3 st smulpaj med äpplen.. Barnen gillar det verkligen.. Själv så smakade man bara liten av den och var nöjd..

Torsdag......

Redan torsdag.. Å vad dagarna går fort, som man nästan inte hinner med att göra allt man vill göra och måste göra.. Linnéa var lite orolig i natt, så man är lite små trött idag.. Men man vaknar väl till snart hoppas jag.. Jag och alla barn har redan ätit frukost och Hampus ska snart iväg till skolan i detta trista höstvädret. Själv ska jag försöka motionscykla framför TV, nu när de små barnen är snäll, innan dom blir trötta..

Vad som händer idag är att man ska på föräldrar möte på skolan i kväll kl 18.00, något om nya skollagen, som ska informeras föräldrarna.. Trevligt....

Annars så idag blir det en inne dag, med de små barnen.. Kanske man få lite städning gjort idag...

tisdag 6 september 2011

Tränat.,

Cyklat 1 timme och 15 minuter.. I morgon blir det bara styrketräning och på torsdag cykling igen..

God morgon Tisdag.......

Klev upp kl 6.00 för då vaknade alla barnen och då var full fart redan här hemma... Gav Linnéa och André välling och frukost åt Hampus.. Han ska iväg snart till skolan i detta höstvädret.. Regn och blåst.. Inte så roligt väder.... Bara för lite tag så masserade jag mitt onda ben med lite tigerbalsam.. För att få igång blodcirkulationen i benet.. Det gör ont när jag går lite.... Så jag ska det lugnt med att springa på ett tag, bara jag kan springa om 4 veckor..
För jag ska kunna bibehålla konditionen, så blir det att cykla, simma och styrketräna på schemat...

Vad som händer idag,, är väl som vanligt här hemma.. Städa, tvätt kläder och laga mat.. Sen ska ja ner motionscykla nu på morgon och styrketräna på eftermiddagen...

måndag 5 september 2011

Egna tid..
Ny duschad... Har masserat mitt onda högra ben.. Så blir det ta det lugnt med springa på ett tag.. I morgon blir det cykla och lite styrketräning..

Jag ska vara i topp form om fyra veckor,, sen blir det vila och några veckor efter det, sen sätter man i gång träning för vintern..
http://www.astadsloppet.se/

Nu är jag anmäld till detta lopp i Örebro.. Ska springa 10 km och jag ska förbättra min tid från tjejmilen........

Härliga måndag..

Härliga måndag är här... Pojkarna är på skolan och dagis, så det girlpower som är hemma, njuter av stunden.. Nä, jag har styrketränat lite här på morgon och i kväll blir ut å springa för första gången efter tjejmilen i lördag.. Kul se hur kroppen kommer reagera.. Annars ska man ta njuta av att det måndag och jag ska ringa ett samtal till ljusbehandlingen, så jag får börjar sola bort min psoriasis som har har fått tillbaka ...

Nu ska jag åta lite frukost, sen frukost för mig.............