fredag 2 november 2012

Vilken energi jag hade i benen.........

Vilken energi jag hade, när jag var på arena och körde 5 km på bandet... Fick tiden 28,50 minuter . Det är det snabbaste tiden jag har gjort inomhus. Jag har inte sprungit så fort ute heller..  Är jag i form eller inte??? .. Jag vet faktiskt inte... Men det är bara köra på med löpning/ cross Fit ett tag framöver..  Kanske inte blir lika mycket med träning nu, när man jobbar och har barnen ..Får inte tiden passa in.. Men när jag tränar så ska jag träna sen hårt då... Snart börjar fotbollsträningen inomhus .. Det ser jag framåt till också..


Man svettas så mycket inomhus när man springer på bandet, men det känns så himla skönt efteråt , både i kroppen och själen... Hela kroppen blir glad av att springa..  Sen har man slitit på jobbet mellan kl 11.45--18.15 , men nu tar jag helg..  Ikväll ska kolla igenom nästa vecka jobba vecka, kolla när jag kan träna och inte träna vissa dagar...

Ha en trevlig kväll alla.........


Fredag.....

Då var det fredag igen....  Jobbar eftermiddag , sen tar man helg.. Så är man ledig hela helgen.. Å vad skönt det kommer bli.. Arbetskamraten Åsa ska springa vintermarathon nu i helgen, jag önskar henne lycka till och jag håller tummarna på hon slår nytt personligt rekord också...

Själv ska jag snart åka till Arena träna innan man börjar jobba.. Ska ta å springa på löparbandet och få svettas lite..... Tycker verkligen inte om att springa ute nu när det är kallt ute... Får se om jag springer ute i helgen en dag , det beror lite på hur vädret är....

Nu ska jag sätta i gång packa träningsväska och åka träna.. Ha en bra dag er alla...

torsdag 1 november 2012

Tvätten klar ..
Då var tvätten klar för den här gången....

Torsdag ..

Då var det kväller igen.. Ska snart ta lägga de små barnen .. Dom är så trötta av sig..

Och jag har tvättstugan nu på eftermiddag/ kväller .. Skönt att få bort smuts tvätten.. . Och det är träning vila för mig .. Men i morgon, lördag och söndag ska jag försöka träna mera..

Får inte tiden att fungera nu med träningen och jobbet, skulle behöva en barnvakt..

onsdag 31 oktober 2012

Halloween mys..
Lite halloween mys har hemma. Köpte blommor på jobbet i går.. Så söta är dom.

Har varit upp före kl 6.00 i morse och jag har fått en hel del gjort nu på morgon.. Så skönt det.. Snart iväg och lämna barnen på dagis och fritids..

tisdag 30 oktober 2012

Snart dra iväg!!Snart dra i väg å jobba extra på jobbet några timmar i kväll.. Två kollegor är sjuka jobbet, och självklart så ställer jag upp för dom på jobbet..

Hade planer på springa i kväll, när jag skulle vara ledig.. Får se hur mycket ork jag har när jag kommer hem, om det blir ca 4.2 km löpning .. Det skulle var dö skönt å göra det..