fredag 21 oktober 2011

Igår kväll..

Jag tog å sprang i går kväll.. Det var minus -1 grad ute då .. Sprang 5 km på 36 minuter.. Det kändes lätt och jag hade inte ont i benet när jag sprang, hoppas att det fortsätter så.. Jag ska å springa idag också i kväll, har jag tänkt mig...

Barnen är vakna, och stora killen är i väg skickad till skolan.. Inga problem där.. Idag blir ska min bil in på den årliga kontrollen.. Vi får se hur många 2:or man får.. Hihiii.. Om man ska klä på barnen sina kläder och göra mig i ordning... Sen blir det frukost för de minsta barnen..

torsdag 20 oktober 2011

Börjar bli mörkt redan...

Nu börjar det blir mörkt redan..... Och nu är vinter snart här.. Vill inte!!... Fundera på om man ska ut å springa i kväll,, har riktigt sugen på det, sen hoppa in i varm skön dusch... Jo, det får bli det. .. Se hur långt man orkar springa , för man inte hur sprungit på ett tag nu, för mitt ben har inte varit helt okej..

Nu har man eldat i pannan och barnen har fått kvällsmat och barnen ska in i duschen, sen är det natti, natti för dom...

Torsdag

Jag ska verkligen ta vara på denna dagen med barnen .. Vad ska man hitta på för något efter Hampus har slutat skolan... Tur över till Fagersta kanske.. Se vad dagen tar mig någonstans..

Behöver handla skor åt André, det får bli i helgen, när man har mer tid....

tisdag 18 oktober 2011

Tisdag..


Nu är man hemma , efter helgen i Stockholm, kom hem med tåget kl 15.19 i går.. Helgen har varit kanon bra.. Ingen stress alls.. Så skönt... Så detta kommer ja göra om snart.. Ska bara spara pengar, så åker jag på en tur dit igen..

Tunnelbanan lärde man sig ganska fort hur det fungerade.. Så det var inge problem alls.. Och hitta till hotell gick super bra.. Hotellet var fint, personalen var snälla av sig..

Man fick se lite av Stockholm.. Var på Stureplan, kolla in hur kvällen/natten var där.. Oj, säger .. Mycket med folk... Sen har man sett slottet, gamla stan m.m.. Massor med folk...