torsdag 14 april 2011
Dax klä på sig, åka ner på byn i detta härliga vädret..

Fullt upp..
Håller på att städa nu på förmiddag, så mycket man kan, när man har en gnällig, trött och snorig André runt benen på mig..

Sen blir det tur till barnmorskan kl 10.30, kolla se hur bebisen i magen mår.. Se hur det går att ha med André denna gång, förra så blev han ledsen..

Sen har man stor kille ( Hampus) , som fyller 8 år idag, men det blir att fira honom i morgon , för idag är fullt vart hela dagen..

Farmor/farfar ska följa med Hampus , ta spruta hos skolsköterskan idag, se om han tar spruta denna gång...

Avslutning på simskolan i dag kl 18.00, för Hampus..

Fullt upp idag..

onsdag 13 april 2011

Kidsen
Väntar på att Hampus ska sluta skolan..

tisdag 12 april 2011

Vinterkläderna/vinterskor

Nu har jag plockat bort alla vinterkläder, från hallen.. Men dom ligger i trappen upp till övervåningen,, får tar bort dom när Reine kommer hem i från jobbet, för att jag har ingen grind än där uppe .. Så jag vågar inte ha André där uppe utan grind..

Hampus är ute och leker i fina vårvädret..Fondväggen är nu klar.. Det gick ganska bra att tapetsera med mönstertapet.. Gjorde några gånger fel, så jag fick göra om..

Men är nöjd med resultatet,, nu behöver jag lister som ska vara uppe vid taket och sen lite målning som är kvar..

Two Weeks.

Nu är det bara två veckor kvar till kejsarsnittet.. Jag längtar fruktansvärt nu,, magen är riktigt stor nu.. Hoppas att dessa två går riktigt fort, att man inte hinner fundera så mycket..

Hoppas att denna dag fort, jag vet inte varför, men jag vill bara att den ska bara försvinna och rinna iväg bara... Så det bäst att man gör något kreativt idag då.. Har tanken på få upp mönstertapeten i Andrés rum, det kommer blir spännande se om jag klara av det, sen är det bara lite målning kvar i rummet.. Sen är det Hampus rum som ska tapetseras.. Hoppas att hinna med allt till Bebisen kommer ut, för sen tror jag inte har så mycket tid att göra så mycket på ett tag innan man får igång sov tiderna på den lillen..

måndag 11 april 2011

Sol...

Vilken härlig dag det har varit.. När jag hämtade Hampus från skolan så, var han genom blöt.. Förstår inte att det kan var så roligt att hoppa i vatten för, så det vara åka hem och byta kläder och sen åka till Fagersta ..

Syster Jenny kom och hälsade på och fixade mammas och brorsan dator, så nu är dom nöjd och glada.... Vi var där hela eftermiddagen, sen så fixade morfar Hampus cykel... Så hampus cyklade för första gången detta år.. Han var jätteglad, han vill inte följa med hem , utan ville sova hos mormor, men det går inte för att det är skola för han...

Tack för denna dag..

André


Sover så söt..

Måndag..

Nu är våren är på gång på riktigt,, man hör fåglarna kvittrade utanför sovrumsfönstret .. Kan inte bli bättre.. Hampus är iväg skickad till skolan och André sover och jag sitter framför datorn,, men jag ska snart ta i tag i dagen och göra något nytta, i vanlig ordning..

Gårdagen

Hampus och svärmor var och tapetsera en fondvägg i Hampus rum.. Han har valt tapeten själv , som födelsepresent av farmor.. Det blev kanon fint,, nu ska dom andra väggarna bli tapetserad sen,, men först ska Andrés rum bli klart först..

Ja, och Reine passade på åka handla några presenter åt hampus som fyller år på Torsdag.. Men som vanligt,, så hittade man inte allt,, se om man hinner med att handla lite i morgon också..

Ha bra vårdag alla.......

söndag 10 april 2011

Däcken..
Nu är sommardäcken på Saab på...

kusin Ida
Hampus, André och kusin Ida leker hos mormor..

Sommardäcken..
God morgon .. Tur till Fagersta på förmiddagen nu, för att få på sommardäcken på bilarna..