lördag 18 juni 2011

Gräsklippning och blommor..
Jag har klippt gräsmattan.. Det behövdes verkligen.. Det är skönt att få det gjort nu, när det var uppehåll från regnet.. För man vet ju aldrig när det är uppehåll nästa gång..

Sen har vi varit köpt lite blommor.. Jag och hampus planterade dom..

Klippt av mig håret..

Jag klippt av mitt fina, långa hår i går i Västerås.. Än så länge ångra jag mig inte.. Men jag kommer att sakna mitt hår.. Som tur är så när jag less på denna frilla, så är det bara låta håret växa..

Alla är ny klippt utan André och Linnéa..

I går så hade jag vilo dag i från träningen. Så jag ska snart åka å träna här på morgon..

Sen kanske det blir simhallen, med barnen..

fredag 17 juni 2011

Hampus ..
Ny klippt hampus.. Men han sur, för han behöver följa med till Västerås ..

God morgon Fredag........

Äntligen Fredag och det är snart helg.. Skönt, då kanske få något gjort här hemma, så tillexempel lite städning..

Linnéa har sovit hela natten, utan att vakna första gången.. Sov från kl 22.00--5.45,, detta kan hon gärna fortsätta med.. Att man får 6-8 timmar i streck, det gillar jag verkligen..


Vad som händer idag är att när Reine slutar jobbet, så tar han André och Hampus till Avesta, för han och Hampus ska klippas.. Och jag tar med mig Linnéa för jag ska ljusbehandling kl 13.30, och jag hoppas att Linnéa sover när jag solar... Det är tur att det inte tar så långt tid att sola...

Nä, har kan jag inte sitta,, har mina morgonsysslor som ska fixas nu...

torsdag 16 juni 2011


Sprang 5 km på 38 minuter i går kväll...
Är riktigt nöjd med resultatet..
Men jag kan bli mycket bättre...........

onsdag 15 juni 2011

Hampus Rum..
Jag och Hampus har städat rummet .. Och jag har rensat garderoberna på kläder som jag inte ska ha kvar..

Många svarta stora plastpåsar blev det...

Min lista..

Snart ska börja ta i tag i min lista, och börja pricka av det jag har gjort..

Nu ger jag Linnéa mat, sen ska hon sova..

Onsdag...

*suck* jag känner mig lite sliten när Linnéa och André vaknade strax efter kl 5.00 i morse. Har inte sovit så bra i natt.. Man har redan ätit frukost med barnen. Har en lista jag ska börjar med nu på morgon efter jag har varit lämnat André på dagis och jag hoppas då att Linnéa sover ett tag då... Jag kommer att börjar på övervåningen och går neråt i huset.. Ska rensa ut garderober och slänga massa med skräp...

Sen i kväll så blir det en joggingtur runt Eskiln, ett eller två varv vet jag inte, det beror på hur kroppen känner sig när jag börjar springa... Var ganska seg efter joggingrunda i går. Om man ska fortsätta med morgonsysslorna här hemma , innan man åker med André till dagis...I går
Träning kläderna på. Vilken härligt luft att springa.. Det har regnat nån timme, innan jag började springa, det kommer ner lite regn, det gör inget.. För det faktiskt skönt det..

Sprang 4,2 km på 29 minuter.. Jag var riktigt slut efteråt..

tisdag 14 juni 2011

Bllläääää

*SUCK* , ta tre andetag och börjar ta nya tag igen... Två av barnen är så snäll och jag har en jätte gnällig 1, 5år lite kille,, som går efter mig och gnäller och jag får ingenting gjort alls här hemma... Har hunnit tvättat kläder lite , dammsugit och lite annat, men jag hinner inte klart så mycket jag vill göra..

Stor *SUCK* för såna dagar som denna..

måndag 13 juni 2011

Nordansjö 4.2 km..

Nu på kvällskvisten har jag varit ute och sprungit 4,2 km i Nordansjö.. Det tog 32 minuter.. Är faktiskt nöjd... Det var första gången jag sprang den slingan.. Och kommer jag fortsätta göra.. Och nästan gång ska gå ner under 30 minuter..

Fullt fart..
I morse tog jag en 1 timmes promenad med André och Linnéa i vagnen.. Hampus var hemma och kollade på barnprogram på Tv själv, han ville inte följa med..

Nu har lämnat alla barn hos mamma och pappa, för jag ska kunna gå på ljusbehandlingen..

Som tur så fick jag André och Linnéa sover i vagnen innan jag åkte..


söndag 12 juni 2011

tAKiDA - Was It I (new single)

Mums.
André äter glass.

Nya skor behövs................


Måste köpa ny löparskor, mina börjar bli slitna och ner gångna.. När André har vaknat så åker han och jag till åker till Västerås..