fredag 18 februari 2011

Jobbet som väntar!!
Nu är det dax att klä på sig ytterkläder på André och mig, för åka lämna honom på dagis.. Det går jättebra på dagis för han, är lite ledsen när jag lämnar honom, sen , går lika fort över säger dagis fröknarna ..


torsdag 17 februari 2011

Torsdag..

Är trött idag.. Har svårt sova när man kommer hem från jobbet så sent, kom hem ca 23.00.. Tror jag somnade vi kl 02.30 och klev upp kl 6.30 i morse, för att få iväg hampus till skolan och ta hand om en gnällig liten André , som jag tror att han har sovit för lite...

Har gjort lite nytta här hemma, och slängt in tvätt i tvättmaskin, gjort rent kattlådan ocBäh städat lite i köket, se om jag hinner med att städa upp leksakerna från golvet innan jag åker med André till dagis..

Bäst att jag sätter igång då.. Ha en bra dag alla....!!!

onsdag 16 februari 2011

Onsdag " jobb"

Ja, då har dom 5 dagar ledighet gått, å vad dom dagarna går fort.. Så i dag blir det att jobba till kl 23.00.. Nu blir det att jobba 6 dagar rad igen innan man är ledig igen.. Jobbar hela helgen, urk säger ja.. Men man får tänka på att det ger massor med pengar..

Har ringt flera viktiga samtal idag, den 28 feb , då blir det att åka till Västerås för att planera förlossningen.. Är inte så långt kvar .. Är i vecka 28 dagar plus 4 dagar..

Veckorna går fort!!! Nu ska ja fortsätta det jag höll på.. Ha en bra dag..,
måndag 14 februari 2011
Väntar på Hampus ..

söndag 13 februari 2011

Vänner..

Vänner, vad är det??? Finns dom?? Är alltid en fråga som man ställer sig ibland i visa situationer i livet.. När man verkligen behöver en så sviker dom en efter en och dom kallar har jag som mina vänner och jag tror inte det..

Vänner är dom som finns där eller hos dig alla situationer i livet, och det kommer bli rensning av mina vänner nu..

Ha en bra dag!!