lördag 12 februari 2011

Hampus..


Hampus städar sitt rum.. Men vill ha hjälp hela tiden,, om man stökar till så mycket som han gör på sitt rum,,, så får han städa själv hela rummet,, för det såg för jävligt ute..

Ni skulle sett vad som ligger under hans säng!!! Hihiiiiiiiiiiiii,,

Leksaker
Så här ser det ut , efter André har lekt.. Man går plockar efter leksaker flera gånger om dagen..

Är riktig sugen på göra i ordnings André och bebis i magen rum nu, så man får bort lite leksaker från vardagsrummet.. Tycker det är lite för mycket leksaker nu..Lördag..
God morgon .. Vaknade, kollade ut och det inte snöar , då bestämde jag mig att gå ut på en promenad.. Är lite kallt ut, men det är bara klä på sig ordentligt så att man inte fryser..

André var feberfri i morse, hoppas att han blir det hela dagen..

Om man ska göra sig klart, gå då!!

fredag 11 februari 2011

Fredag..

Äntligen Fredag.. Nu är jag är ledig tills på Onsdag, egentligen skulle jag vara ledig till på Torsdag, men det göra inget. Pengar, pengar ser jag det...

Det är verkligen tur att jag slipper ta bilen till jobbet idag, för det är riktig busväder ute,, blåser storm och snöar.. Hampus fick gå i detta väder till skolan, för André är fortfarande sjuk och har feber.. Men han ser lite piggare ut tycker jag,, och jag hoppas att jag har rätt..

Alla som ska ut i detta väder, kör försiktigt...

torsdag 10 februari 2011

Jag är fixad klar, nu är det bara invänta och åka jobba snart.. Eller väntar på att Reine ska komma hem i från jobbet!!

Går undan!!

Har dammsugit i köket och torkat golvet.. Usch, vad det går undan , när André ligger å sover annars tar det hela dag bara för hinna med allt här hemma..

Skulle behöva skura badrummet , men det tänkte jag göra i kväll efter jag kommer hem i från jobbet..

Jobbar i dag, sen blir jag ledig i 6 dagar, men vet ju aldrig, någon kan bli sjuk , så man får jobba alla fall..

Jippi ..
Nu är vardagsrummet nästan klart , ska bara städa ovanför öppna spisen , för ser det för jävligt ut..

Är riktigt skönt att få lite nytta gjort här hemma, hinner med allt man vill göra...

Torsdag..

André är fortfarande sjuk.. Han har feber och allmänt gnällig.. Sen är äter han ingenting , han får i sig lite välling och lite mat i bland.. Men han dricker mycket saft eller juice..

Idag så jobbar man eftermiddag, så Reine jobbar bara halv dag för jag ska kunna åka jobba mina timmar på jobbet.. Är lite svårt att vara hemma ta hand om sjuka barn, när vi har 0 personal som kan jobba för mig, för alla jobbar ju.. Lite tråkigt är det..

Nu ligger André sover och jag ska göra lite nytta, med att plocka upp leksakerna och dammsuga och torka golven i köket, hallen och vardagsrummet innan han vaknar igen. Nä, det bäst att jag sätter igång....

Ha en bra dag i snö ovädret,, hejs svejs..

tisdag 8 februari 2011

Sjuklingar

Tisdag å allt skulle ha jobbat 10,75 timmar på jobbet, men är inte frisk från förkylningen och jag måste bli frisk tills i morgon, för jag måste gå jobba. Jag har ingen val än gå till jobbet om jag är sjuk i morgon... Hostar , hostar och har ingen röst kvar..

Sen har André blivit sjuk också, så Reine får vara hemma i morgon från jobbet , ska försöka skaffa barnvakt åt André på torsdag..

Usch, vad man får skuldkänslor för vara hemma från jobbet, när man vet att dom på jobbet får ett helvete.. Men kan man inte jobba, så ska man inte gå till jobbet , för att inte smitta ner dom andra på jobbet..

Jag ska ta ett lugnt och ta hand om ett sjuk barn och försöka bli frisk idag..