lördag 24 november 2012

Lördag ......


Denna dag har jag spendera i Västerås hela dagen.. Åkte från Norberg halv tio på förmiddag , kom hem kl 19.00 .. Då var det bara lägga dom små barnen .. Herre Gud vad mycket med folk som var ute shoppade... Handlade lite julklappar och plus lite annat ..

Nu på kvällen har jag anmält mig till Stockholm halvmarathon 2013... Men jag har ett beslutångest om jag ska eller inte, anmäla mig till tjejmilen som går en vecka före Stockholm halvmarathon....
Mmmm, det får jag fundera på....

Snart är sax för att sova... Ska upp å springa i morgon bitti...
Kram

onsdag 21 november 2012

Träning ..

Sammanlagt 9 km löpning i dag.. Börjar i morse med 4 km på bandet på Arena .. Svettas som tok inne .. Men det känns så himla skönt efteråt .. Sen efter det, så var jobbet som gällde hela dagen till kl 18.15 .. Då var det bara hem, byta om till tränings kläder , åka ner till Norberg , möta upp Kristin för en löptur .. Det blev för oss 5.05 km.. Vi sprang upp till klackberg och tillbaka .. Kuperat väg , många backar .... Jag sprang i hennes tempo hela vägen nästan, sista 700 meter drog jag i väg i tempo 5.20 .. Benen var lätt och hade mycket energi kvar efter 5 km ..

Tiden är inte viktig för mig denna gång .. Det var bra tid för henne..

Bättre tid nästa gång..