lördag 11 juni 2011

Ut på morgonrunda i fina vädret.......


Lördag, det är fortfarande fint väder ute. Snart drar jag ut å springer nu på morgon, när det inte är så "jävla" varmt ute. För jag tror att det kommer gå mycket bättre att springa nu på morgon....

Vägde mig i morse,, vågen visar neråt, men inte mycket..

fredag 10 juni 2011

Hinna fixa allt innan..................

Nu måste jag sätta igång här hemma.. Jag ska vara i Fagersta kl 13.30 på solbehandling.. Min psoriasisen är nästan helt bort, men det kan ju beror att det har varit kanon fint väder i flera dagar, och jag är ute så mycket som möjligt i solen..

Reine kommer hem snart i från jobbet, så idag slipper min mamma vara barnvakt åt barnen.. André och linnéa måste vara på klädda tills Reine kommer hem, så vi kan åka nästan på en gång... Sen blir en tur till Eskiln, för jag ska springa runt nu på eftermiddag,, så hur jag orkar att springa när det är som varmast på dygnet..... Men det blir bara ett varv runt,, för hampus ska med runt Eskiln med mig idag... Men han får cykla runt..

Nä, jag kan inte sitta framför denna burken ,, det blir inget gjort då...........

Bilder från i går

Kärrgruveparken 2011torsdag 9 juni 2011

Ta en runda..


Det blev runda alla fall, jag som hade tänkt vila.. Jag kunde faktiskt inte låta bli..
Men jag sprang en riktig "kort" vända..
Sprang på 2 km på 11 minuter.. Sprang 2 minuter fortare denna gång.. Sen gick jag i snabbt tempo tillbaka hem..
Det gick faktiskt lätt idag, tanken på vad det gick i går..

Som i morgon så blir det att springa runt Eskiln, men då ska jag ha med mig Hampus som ska cyklar runt... Men jag vet om det blir två varv, det får jag se hur jag känner mig i kroppen..

Hampus skolavslutning


Skolavslutning..

Idag har Hampus skolavslutning i kväll uppe vid Kärrgruveparken.. Hoppas att vädret håller i sig ,, så det inte regnar å sånt... Sen ska man ner till BVC med Linnéa för vägning och mättning.. Spännande se hur mycket hon har gått upp..

Det var riktigt segt i går att springa runt Eskiln.. Det tog verkligen emot, så idag blir det vilodag och för att vila upp musklerna och energin i benen sen ta nya tag på Fredag igen... Det var svinkallt i vattnet,, kan inte förstå att man vara i vattnet så länge som vissa är... Jag sprang i fort och fort upp i sjön... Brrrrrr......

Ska njuta av min ledighet när det är så varma och fina dagar ut,, innan det blir sämre igen........

onsdag 8 juni 2011

Sötnos
Linnéa är mätt å belåten och är glad..

God morgon.......


Har ätit frukost med barnen.. Som vanligt så åt Hampus dålig frukost..
Kroppen känns helt okej, efter 5 km i går kväll..
Det blir en sådan runda i kväll igen för på torsdag så blir det ingen för då har Hampus skolavslutning så den dagen får vara min vilodag, för att ladda upp energin i kroppen för på Fredag börjar träningen igen...

Jag fick mina "Nya" tränings kläder i går,, som idag ska jag springa i dom.. Se i veckan om jag köper nya löparskor ......

Nä, du ska fortsätta här hemma och åka lämna André på dagis........


Mat dax.kl är strax efter kl 3.00 på onsdags morgon.. Har matat Linnéa.. Nu är så sött och snäll.. Efter hon har ätit upp maten, så somnar hon om igen på en gång..

Själv är man pigg nu,,men jag skulle behöva sova lite... Nä om ska försöka lägga huvudet på kudden , hoppas man somnar fort..

tisdag 7 juni 2011

5 km

Sprang 5 km på 40 minuter.. Lätt gick det.. Det trodde jag inte att jag skulle orka med ..

Fan vad roligt..,

Poolen
Hampus och Tim har badat i poolen idag.. André har också badat lite.. Men jag har inte vågat badat,, kallt i poolen.. Huvudsaken att barnen tycker det är kul..

söndag 5 juni 2011

Jag orkar!!!
Jag gillar verkligen var ute i naturen å springa.. Mina knä är bättre..

Sprungit 2,5 km till i dag, känns helt underbart att kunna orka med det.. Kan inte förstå hur mycket jag har gjort på 6 veckor.. Känns lite overkligt.. Gått ner 15 kg och fått bättre kondition och den kommer bli bara bättre.. Jag tänker inte sluta motionera ..


Husvagnen.

Vi har varit lämnat av Hampus hos mormor o morfar i husvagnen, för han ska sova där i natt... Då passade jag på med att ta en runda runt Eskiln... Jag sprang på 18 minuter och 34 sekunder.. Benen var lätta denna gång. Var inte så trött efteråt heller.. Roligt att ser att det ger resultat både på tid och min kropp..

Sen åkte vi till Reines föräldrar, för att hälsa på dom.. Vi satt ute i solen och pratade.. Nu håller vi på med maten.. Det blir kyckling, ris och grönsaker till..