måndag 6 februari 2012

Veckans uppdateringar

Jag har bloggat på ett tag..

Måndag..... Så hade fotbollsträning.. Denna gång gick träning mycket bättre.. Ingen skada denna gång.. Jag tog mycket lugnt ...

Tisdag.... Då var det träning på arena.... Jag var helt slut efter den träningen, så bestämde jag mig att ha en vilodag på onsdag..
Mellan tisdag och onsdag blev hampus sjuk i hög feber.. Han hade hög feber två dagar ... På fredag var han feberfri ..

Torsdag .. Så hade jag träning på arena.. Gick bra på träningen, kände inget i kroppen , vad som kommer å hända med mig..

Fredag... Träning på arena ... Allt kändes bra i kroppen.. Sprang på löparbandet i 6.11 km/ min i fem minuter , sen gick ja upp till ett hack på bandet.. Allt kändes bra.. På natten börjar få hosta, tänkte mer på det..

Lördag.. När jag vaknade på lördag, så hade jag ont i hela kroppen, börja känna att febern börja öka på morgon.. På eftermiddag 39,5.. Högsta temperaturen jag hade den dagen 39,8 grader.. Hela jag var slut den dagen..

Söndag.. Var lite piggare på eftermiddag idag, men sen öka febern igen på kvällen..Här ligger jag mellan söndag natt och måndag morgon, och har 39,5 feber .. Jag är helt slut i kroppen, jag kan inte sova ordentligt...