onsdag 25 juni 2014

Dax igen


Nu är dax igen ett pass på jobbet 7.00--16.15, sen är man ledig två dagar, sen jobbar man  helgen , sen blir det semester i fyra veckor ..

tisdag 24 juni 2014

12 timmar

Dagen började kl 5.30 i morse , sov inte många timmar i natt , tänkte detta kommer bli jobbigt att jobba i 12 timmar tanken  på att jag inte sov många timmar i natt .. Men det gick kanon bra , hade ingen svack alls när jag kände mig trött .. Det bara flöt på så bra idag på jobbet .. 

Efter jobbet så blev det 1 timmes träning med lite Crosstrainern och styrka .. Nu har duschat , ätit  och sängen kvar ...

God natt 


måndag 23 juni 2014

Hann göra mycket idag ..


Städat och möblerat om barnens rum .. Jag blev nöjd ... Ska börja måla projekt igen, det blir å måla barnens bokhyllor vita , och få upp deras namn på väggen..
Det får ja göra på semestern , måla när barnens sover på kvällarna ..

När jag höll på med det så blev Hampus nyfiken och ville möblera om i hans rum , då sa jag att han  måste städa hans rum  först och han satt igång på en gång .. 

 
Så här blev det hans rum, så fint blev det .. Morfar kom körde bort att skräp som hampus ville kasta ..


Efter jobbet så tänkte jag skulle åka till arena , men jag orkade inte , när jag satt en stund fick jag ångest att jag inte åkte å tränade ... Så tänkte ta gå ut på en promenad , så det blev 3.5 km , en kort promenad men högt tempo på 9.30 min/ km ... Men jag får inge ont i benhinnorna när jag går så fort ..  Väntar ett tag till innan jag börjar med löpningen ... 

Nu en dusch , sova . Upp tidigt å jobba 12 timmar pass .. Nice ..

Måndag


Linnéa var trött i morse , vaknade kl 8 , men hon vaknade 5 och var dålig i magen , så barnen får vara hemma idag ..  Fixat barnvakt åt Linnéa idag och i morgon så jag kan gå till jobbet .. Men hon är pigg men är dålig i magen ..

Efter frukost så stack ja och Linnéa ut på en promenad på 50 minuter ,,snitt på 10.30 min/ km , vart svettig å dra i vagnen i de tempo ..

Efter jobbet blir det arena gymmet direkt  och springa på bandet och lite styrka ..... 
söndag 22 juni 2014

Söndag

Ställde klockan på 6.15 för hinna med en promenad innan jobbet .. Stack ut kl 6.45 , det var lite kallt och blåsigt ute .. Bara sex arbetspass kvar tills man har fyra veckor semester ... Kommer bli såå skönt att få vara ledig och spendera all tid med barnen , självklart kommer hel del träning i detta .. Har inte planerat hur träning än under fyra veckorna kommer se ut... 


Se om jag kan träna på arena kväll ...,