fredag 15 juli 2011

Linnéa


YouTube Video


Busborgen

Jag tog med mig Linnéa och André till busborgen V-ås Här kommer det några bilder på André och Linnéa
torsdag 14 juli 2011

Blev inge vila..

Egentligen skulle jag vila från att springa.. När det börjar bli mot kvällningen, så kunde jag inte låt bli att ta en runda runt Nordansjö... Blev en runda på 7 km .. Och jag sprang på 48,5 minuter..Det blir milen på lördag kväll, men det är förutsättningen att kroppen och benet känns helt okej..

Så i morgon måste jag vila.. Och jag hoppas att Linnéa är glad, stark liten tjej i morgon utan magknip.. Vid kl 19.30 släppt magknipen, vet inte om det berodde på att jag var ute körde med henne i bilen..

Se om jag får hem hampus , han har sovit hos farmor och farfar i 2 dagar... Han hade varit å fiskat och han fick jätte små fiskar, det tyckte han var roligt... Fisken skulle han ge till katterna. Se om dom äter dom sen...

Nu blir det lite TV tittade,, innan man ska gå krama kudden och sova några timmar.

Ont..Är ut gå med Linnéa i vagnen på gruset, hon har magknip.. Inge alls roligt... Mammas hjärta gör ont att se sin lilla tjej ha ont..

Tur att det brukar gå över ...
Ja, visste att det inte skulle bli så mycket med sömn i natt, för När man lägger Linnéa samma tid som André på kvällen.. Jaaa, det är bara börja om igen med tiden.. Blir så less när man inte kan lyssna på mig..

Hela dagen är nu förstörd... Tack, så jävla mycket..onsdag 13 juli 2011

Det blev en tur idag

Det blev en tur idag också, på 4,2 km löpning på 27.5 min.. Känns helt okej i kroppen, så nu ska jag vila i morgon, så jag inte får benhinneinflammation eller övertränad igen.... Jag har hunnit målat lite till badrummet.. Se hur det ser ut i morgon bitti, när färgen har torkat ordentligt.. Taket måste jag måla en gång till.. Det får jag gör när kidzen sover på förmiddagen i morgon.

Hoppas att vädret blir lika fint som det var idag, för jag lite små planer på STÄDA,STÄDA, baksida av huset.. Fixa så man får in VED in i källaren och den nya veden ska in i vedboden... Mycket som ska fixas på kort tid.... BLLÄÄÄÄ, egentligen vill jag ligga i solen bara njuta, det blir säkert liten tiden i morgon för det också om vädret tillåter så....

Nu ska jag fundera lite på om jag ska vara vaken ett tag till, för jag tro nämligen att Linnéa kommer vakna snart.. Hon vill ha lite mat i magen..

Klippt gräsmattan
Klippt gräsmattan i detta fina, härliga vädret.

Målar badrum..
Har börjat målat badrummet nere.. Vit fint blir det.. Är redan nöjd med resultatet..
Har lite kvar på första målningen.. Måla tak är inte lätt, när man kort i rocken.. Men det går..

tisdag 12 juli 2011

Överträning..

Jag har inte tränat på 3 dagar, för jag har haft en ihållig träningsverk i benen,, har försökt få bort det, genom att massera benen, gått på korta promenader men inget har hjälpt.. När jag vaknade i morse, så var all värk i benen bort.. Det är så skönt att kunna börja träna igen snart.. Och jag är inte lika trött när jag vaknade på morgon, som jag har varit flera dagar..

Men denna veckan blir det lätt träningen, för jag inte överträna igen som jag har gjort.. Så i kväll blir det en liten längre promenad.. Gå runt Noren ...........

måndag 11 juli 2011

Så söta..
André sover så sött.. Var en trött storebror som somnade utan problem ..
Linnéa var lika trött hon också.. Dom är så söt när dom sover.. Så avslappnade ..

När om man ska fixa lite här hemma, när dom sover. Laga lite lunch.. Potatis och fisk blir det..