fredag 26 februari 2010

Nya fälgar

Man fick köpa nya fälgar till bilen idag också, de gamla var så dåliga.. Det är bara utgifter hela jävla tiden..

Nu är bara hämta Hampus på förskolan, sen är det ut och skotta snö...Mera snö

Mera snö som faller i från himlen, kan inte denna vinter tar slut någon gång... Nu blir det Fagersta på morgon här.. Måste sätta nya vinterdäck fram..

Ser ut att det inte blir någon promenad idag utan blir att skotta snö.. Och det är blött snö också, så det blir tungt att skotta i dag.. Blläääää...

När man kommer hem i från Fagersta, så är det snö skottning som gäller.....


Mysan1980

torsdag 25 februari 2010

Äntligen.

Nu börjar kroppen återhämtas sig ett den långa härliga promenaden,, inte så seg i benen nu.. Skönt för att man ska ut på en promenad i morgon....... Alla barnen har somnat för ett tag sedan och så man har haft lite egen tid för sig själv nu på kvälls tiden..

Nu ska jag kolla lite OS och sen är det väl sängen som gäller, måste vara pigg och glad i morgon.. Hihiiiii, man vet ju aldrig vad som ska hända för något i morgon..

Roligt...


Mätt och belåten.


Nu är man mätt och belåten.. Vi gjorde i ordning falukorv i ugn och potatismos.. Mums vad det var gott.. Så nu börjar jag bli lite seg i kroppen.. Och nu längtar jag faktiskt tills i morgon och jag hoppas att dagen blir som man har planerat..

Sen har man köpt två stycken böcker på bokrea.. Jag hoppas jag får någon tid över att läsa dom.. Köpte två kriminal böcker.. Och jag hoppas dom är bra också,, det är bra författare alla fall...

Yes

Yes, då har varit ute på en promenad idag också, det blev lika lång promenad som man gjorde i går med tjejerna.. Så man känner nu sig lite seg i benen, men går väl över snart. Får jag hoppas...
Sen i morse eller ska man säga förmiddagen så var man till Fagersta till jobbet för att skriva på dessa papper för andra gången,, för lönekontoret inte kan hålla reda på sina saker...

Sen vara hos mamma en stund också innan vi åkte hem för vi skulle hämta Hampus uppe i klackberg, för de hade varit där hela förmiddagen.. De hade fått grillat korv...

Sen har man pratat med Eva.. Pratat lite om fredagen, hur den ska se ut..

onsdag 24 februari 2010

Runt sjön..

Ja, då har varit gått runt sjön på 1,5 timme.. Vi gick i från Eva bor,, så den blir lite längre än 6 km, och jag tror det blir 8 km man gått idag,, det känns inte så farligt i benen.. Efter det så var jag in till apoteket för ta ut min salva..

I morgon ska man in till Fagersta för att skriva några papper på jobbet, någon på lönekontoret har slarvat bort dessa papper, så man måste skriva nya.. Herregud säger ja..

Vädret

Ser ut att bli en fin dag.. Solen lyser.. Då blir det skönt att gå på en promenad med Eva .. Passa på då att planera fredagen.. Kanske det blir en utgång också man vet ju aldrig... Nu är man på väg till Fagersta..
tisdag 23 februari 2010

Hihiiiiiiiiii

Det har varit jätte fint väder idag , solen har lyst på den blå himlen.. Hoppas att vädret är lika underbart i morgon, för att jag och Eva ska gå på en promenad runt sjön i morgon.. .. Och på fredag kommer det bli roligt. Jag och Eva........... Hiiiiiiiiiii..

Hemma..

Nu är jag hemma efter långa promenaden.. Det är så skönt, man har nästan blivit beroende av gå på långa promenader.. Det är inte ens jobbigt.. Jag kommer ta samma runda i morgon eller om det blir att gå runt sjön..

Det är så härligt att gå med musik i öronen, man får så många känslor i kroppen när man får lyssna på sin musiksmak... Annars har hemma, får man bara lyssna på sådan musik man inte tycker om.. Blllääääääääää

Promenad
Är ute på en lång promenad med musik i öronen... Gick förbi några hästar som var i hagen..

Avesta
Är i Avesta.. Ska snart hämta katterna...

På väg

Nu är man på väg till Avesta med alla kattungarna, för de ska kasteras idag... Usch var dyrt det kommer bli, men vad gör man då.. Jag vill inte ha några kattungar igen..
måndag 22 februari 2010

Fundera..

Jag fundera o fundera,, vet inte bestämt hur jag ska göra, om jag ska börja jobba lite.. Man kanske ska kunna jobba några helger.. Jag vill inte börja jobba hela min tjänst.. Mmmmmmmm,, ska fundera lite till..

Promenad
Jag och Reine är ute går med vagnen.. Hämtar Hampus på förskolan samtidigt...

söndag 21 februari 2010

Lagar mat
Lagar mat.. Det blir kycklingsgryta med ris..

Bild
Jag och Eva går runt sjön

Promenad..

Då har man gått sina 2 mil denna vecka. Jag och Eva gick runt sjön idag.. Det var kallt ute,, men det gick bra alla fall.. Denna gången gick det mycket fortare att gå runt sjön.. Man känner att det göra något med kroppen av att gå ut o gå .. Och detta ska vi fortsätta att gå 2 mil i veckan på promenad..

Nu har Hampus kommit hem från mormor och morfar, så nu är det full rulle här hemma igen.. Härligt ..

Söndag.....

Det första man nästan gjorde i morse, var ju att gå ut skotta som vanligt denna vintern.. usch vad mycket med snö det hade kommit i natt.. Nu har det äntligen slutat snöa,, men det blåser fortfarande och kallt ute.. Vi hade minut 15 grader ute.. Bllläääääääääääää... Reine har oxå varit ute skotta, för man orkade inte skotta hela gården, så mycket snö hade det kommit..

Jag hann inte med tvätten i går, så jag får göra det idag istället, samt byta kattsanden i alla fyra kattlådor jag har.....