lördag 15 januari 2011

Film


Nu blir kolla på denna film .. Hoppas att den är bra.!!!

fredag 14 januari 2011

Fredag.

Äntligen Fredag och snart helg.. Jobbar eftermiddag, och det är jag glad för.. Skönt att få slippa åka till jobbet så tidigt på morgon är ingen höjdare,, att få väcka barnen så tidigt på morgon och åka lämna dom på fritids och dagis.. Men jag kan inte vara glad längre, nästa vecka har jag förmiddagspass hela veckan, och jag är inte alls nöjd med det.. Men man kan inte få allt man vill i livet,, så det är bara gilla läget, och göra det bästa situationen...

Har skickat iväg Hampus till skolan, var en trött kille så gick till skolan i morse,, men man förstår det , gått en hel vecka i skolan efter jullovet tar krafterna på de små också..

Se om det går bättre och lämna André på dagiset idag,, han blir så ledsen när jag lämnar honom,, men idag går han bara 3,5 timme,, för att deras pappa slutar tidigare på fredag...

Jag ska försöka göra vardagssysslorna nu på morgon här , försöka hinna med så mycket som möjligt. Men jag har inge lust att göra någonting alls, är själv lite trött... Man kan inte sitta och klaga, nä det är bara sätta fart...

torsdag 13 januari 2011

Sovrummet check!!
Då var sovrummet klart också, dammsugit , torka golvet och torkat av byrån och massor med annat.. Nu är det vardagsrummet kvar för idag, med det får jag göra när André som lite!!

Städar!!
Nu har man skurat köket!! Ett rum klart alla fall, två kvar, som jag ska hinna göra innan jag hämtar Hampus på skolan..

Mellan där ska man hinna ge André lunch, och lägga honom sova en stund...

tisdag 11 januari 2011

Tisdag

God morgon!!

Barnen sover fortfarande.. Jag ska fixa i ordning mig innan dom ska väckas och lämnas på dagis och skolan.. Hampus behöver inte gå till skolan idag, utan jag kör han..

Det blir en långdag för André på dagiset i dag.. Han blir så ledsen när jag lämnar han.. Varje gång när man går där ifrån så har man en klump i halsen.. Men jag vet när hans pappa hämtar honom så är han så glad och det har gått så bra på dagiset..
Ha en bra dag alla!!

måndag 10 januari 2011

Effektiv morgon!!

Det har varit en riktig effektiv morgon.. Har hunnit hängt upp tvätt och slängt i en ny i tvättmaskin, samt städat i köket.. Sen har man plockat upp leksaker från golven .. Är riktig nöjd .. Men jag vill hinna göra mer.. Får tar gör lite när jag kommer hem, från jobbet i kväll.. Jag ska nu börjar fixa i ordning mig och André, för snart blir det lämna honom på dagis och sen ska hinna med att lämna tiderna för Hampus på fritids och till André på dagis..

Skönt att skolorna har börjat och man slipper åka lämna ungarna på två olika platser.. Det gick bra att få iväg hampus i morse till skolan, inge bråk alls.. Det är skönt..