fredag 19 november 2010

Fredag..

Då var det äntligen Fredag.... Ska på utvecklingssamtal med Hampus på skolan.. Mor och far kommer att vara barnvakt åt lilla André... Han har sovit hela förmiddagen,, fundera lite om han börjar bli sjuk .. Det går förkylningar och magsjuka på dagiset , där han går som man får hoppas vi inte får det... Det är ju bättre om han får det nu istället när jag jobbar,, så man slipper "Vabba" på en gång när man börjar.. Men sånt händer när man har små barn..

Och jag ska åka till jobbet i dag för hämta julschemat,, för det är nämligen klart.. Se om man får ett bra schema eller dåligt,, jag skulle var nöjd om jag får jobba kvällar ,, för då slipper André gå så många timmar på dagiset .. Men jag får se när jag ser schemat ,, om jag godkänner det också...

torsdag 18 november 2010

Torsdag.....

Usch, vad denna vecka har gått fort snart helg.... André har så duktig på dagis.. Sitter stilla när de sjunger sånger och äter frukt.. Han är inte alls blyg eller så,, men han kollar i mellanrum att man är kvar.. Så jag tror det kommer gå bra att lämna honom till dagiset sen , när man börjar jobba..... Just, måste till jobbet,, kolla på schemat för mig är klart eller inte, är ju bra att lämna in till dagiset i tid.. " Vinterdagiset""

Idag så är det sista dagen på dagiset för denna vecka,, för i morgon har dom stängt dagiset.... Men det gör inget... För i morgon har vi utvecklingssamtal med Hampus på skolan.. Hahaa,, hur ska de gå.!!! Intressant kommer det bli....

Det är inte lika kallt ute idag som det var i går och det är skönt,,bara -2 grader när Hampus gick till skolan...

Nä, om man ska forssätta morgonsysslorna innan man åker väg med André...

måndag 15 november 2010

Kanon bra..

Det gick kanon bra för André på inskolningen,, var inge alls mammig av sig.. Skönt det är, men man vet ju aldrig när man lämnar honom sen helt själv,, då får man se hur han blir då... André blev jätte trött av vara på dagis.. Han somnade på en gång när vi kom hem,, så nu får han sova en stund innan jag väcker honom för han ska få i sig lite lunch, innan vi hämtar storebror hampus i skolan..

Vilket skit väder i har ,, en stunden regnar det och nästa snöar det.. Blläää, för det..Sen sitter man så fryser lite här hemma, men det är inte kallt inne..

Måndag..

Nu vecka och nya möjligheter!! Idag händer mycket för André idag.... Vi ska på inskolning med André för första gången.. Se hur han kommer reagera på alla barnen... Han är ganska mammig av sig,, men det har blivit bättre med det... Ja, vi får se hur det går.. Mycket spännande blir det alla fall..


Jag har hunnit gjort lite nytta här hemma också,, slängt in tvätt i tvättmaskin och plockat undan i köket och det som fattas nu är dammsuga och torka golven,, men det gör jag på eftermiddagen...

Ska snart börjar göra i ordning mig , för det spännande dagis inskolningen..

söndag 14 november 2010
Är i Borlänge..

Andrés 1-årsdag

Min lilla kille på sin Ett-årsdag..