lördag 15 september 2012

Distansrekord
Idag har jag sprungit mitt längsta sträcka inom löpning 11 km .. Sista 1 km var riktigt jobbigt mentalt att komma över 10 km var ju ett mål idag och jag klara det.. Men tiden är inte den bästa med , men det gör inget.. Så nästa vecka ska jag utöka distansen till 13 km . Det ska jag göra nästa lördag..

För mitt mål nästa år att kunna springa halvmarathon i Stockholm . Har ett år på mig å träna för det.
torsdag 13 september 2012

Kostexperten och crossfit..

Det var ett tid sist jag skrev i bloggen.. Jag var ner å sprang Tjejmilen på en tid ... 1 timme och 2 minuter och 50 sekunder.. Jag hade som målsättning att springa under 60 minuter.. Men tanken hur mycket tjejer som springer och det är trångt och man kan inte springa avslappnade så ska jag vara nöjd med tiden..

Idag har jag beställt protein från Kostexperten.se ..Förra veckan så fick jag prova på något nytt på gymmet..Crossfit är det..Det är en blandning med styrketräning och kondition kan man säga.. Crossfit gör att träningen blir väldigt effektiv och rolig! En central del av CrossFit är att övningarna utförs mot klockan. Man tävlar mot sig själv mot klockan, att man vill förbättra sig själv hela tiden..

Jag fastnar direkt för denna träningsupplägg... Jag har inte fått helt grepp om detta, men det tar säkert några gånger innan man helt igång med detta.. Men jag tänker inte sluta med löpningen för jag kommer springa ett halvmarathon lopp nästa år.. (21 km))  Det är min målsättning nästa år  inom löpning och självklart ska jag gå ner i vikt till min vikt jag vill väga mig..För nu står jag still i vikten men det kan beror på att jag har inte så mycket med kosten... Nu ska jag börjar igen och sen och hoppas det ger resultat snart..