torsdag 16 december 2010

Jobbet!

Nu är man sminkad och håret fixad till jobbet.. Nu ska man göra i ordning André och gå ner i pannan och elda och starta bilen innan man åker lämna på dagis..

onsdag 15 december 2010

Onsdag
God morgon!!! Och det bästa Onsdag.. Idag ska verkligen njuta riktigt ordentlig för i morgon börjar man jobba... Men jag måste hinna plugga några till frukt/grönt nummer idag..

Annars är det vanlig dag, lämna André på dagiset .. Hoppas att det går bra!!

Usch, vad det var kallt inne, Reine misslyckades med att elda i pannan i morse... Man fick gå ner i källaren tända den ,, nu börjar det bli varmt på elementen ... Skönt!!!!

tisdag 14 december 2010

Simma..


Var i Fagersta hallen och simmade några längder , hur många det blev , vet jag inte.. Tappade räkningen. Jag simmade i 40 minuter.. Nu är jag jävligt mör i kroppen.. Nu ska jag sitta i soffan framför TV en stund innan jag går kramar kunderna.

Tisdag..

Har varit och lämnat André på dagiset idag,, känns att han inte är riktig klar för gå så många timmar på dagiset på Torsdag när jag börjar jobba.. Men så är livet,, det tur att dom lär sig ganska fort... Men det svider i hjärtat när man ser honom bli ledsen när jag lämnar honom.... I dag ska han vara utan mig 1,5 timme på dagiset själv.. Se hur det går då!!!

Jag hoppas att jag får många eftermiddagsskift Januari , febriuario och mars, för då slipper han gå så många timmar på dagiset,, bara tre timmar,, för då hämtar Reine honom... Jag håller tummarna för det..

Har fixat och donat lite här på morgon,, eldat i pannan, sätt i gång diskmaskin och bäddat sängarna m.m..

måndag 13 december 2010

Lucia
Nu är man sminkad och håret fixad för snart ta bilen till Andrés dagis.. För att fira lucia med dagisbarnen..

Min lilla sötnos ska vara pepparkaka.. André är redan trött, se hur det går med han nu..