lördag 17 december 2011

Busborgen, julklapparHar varit med alla barn till busborgen... André vill åka hem, han tyckte det var roligt där . Nu när han lite större och vara med på ett annat sett..
Sen blir det lunch på Maxi med mamma och pappa för de var i Västerås också för inhandla sista julklapparna..
André sitter bredvid mormor.. Å vad han blev ledsen när dom åkte..
På vägen hem från Västerås .. Vid Surahammar så hade det inträffat en olycka .. Så man fick sitta i en bilkö .. Gick hyfsat bra komma förbi..

Sen var det en olycka mellan Fagersta och Norberg , på vägen hem också...

Sen blev några julklappar inhandlade också idag.. Mycket med folk..

fredag 16 december 2011

Nu ska den......


Efterkontroll på bilen för andra gången.. Denna gång ska den gå igenom.. Annars blir jag less...

onsdag 14 december 2011

Finger.
Linnéa finger... Aj det ser inte alls bra..

tisdag 13 december 2011

Vårdcentralen

Jag var ner med Linnéa till vårdcentralen med hennes finger, som inte läcker som den ska.. Den har blivit inflammerad .. Så nu äter hon antibiotika för det... Hoppas att det nu blir bättre för henne... Och när jag skulle ta ut medicinen i Norberg på apoteket, så klart så hade de inte den hemma.. Så jag fick åka över till Fagersta för hämta hennes medicin..

Dagis lämning..
Tog vagnen till dagiset idag, i detta milda vädret.. Men halt var det på vissa ställen..

Skönt var det ute..

måndag 12 december 2011

God morgon..

Då var det ny vecka och snart är det julafton... Och jag har ingen koll på om jag köpt klart julklappar till barnen.. Väntar på paket från HM.. Linnéa kläder och lite nytt till mig... Vad som händer idag är ju lämning André på dagis i detta tråkiga vädret, små regnar... Och jag har planer på att städa och tvätta/vika kläder, som är så tråkigt att göra.. Men det måstes göras så är det... Jag skulle vara glad om någon tog över, gjorde sånt åt mig att tvätta/vika tvätt.... Men sån tur har man inte...

Ha en bra måndag alla.......

söndag 11 december 2011

Hämta barnen..
Nu ska jag hämta alla min 3 barn på två olika ställe.. Linnéa och hampus hos farmor och André hos mormor..

Mina ögonsten... Det hade gått bra med Linnéa sova borta för första gången.. Hon var ledsen först , somnade efter ett tag.. Sen har hon sovit så bra hela natten...

André har sovit hela natten från kl 18.15 till kl 6.15 i morse hos mormor..

Julbord med jobbet

Nu står tjejerna och väntar på att få stängd butiken och åka över till Avesta på julbordet..

Har inte skrattat så mycket på jätte länge.. Vilket härligt gäng vi är.. Jag var nykter , och körde tjejerna och grabbarna..

Hoppas vi kommer ha Lidl fest snart, för jag vill dricka mig asfull... Inte nykter en gång till med detta gäng .Åsa .. Ska bygga och leka... Haha...

Akuten igår ( lördag)
Var med Linnéa till Avesta akuten... Hon hade fått ont i ett finger , såg inte alls bra.. Hon skrattade som vanligt när överläkaren komma kolla på fingret.. De gjorde inget,,bara göra rent hela tiden..