tisdag 1 februari 2011

Trött, sliten..


Nu är det kväller för mig och det kommer blir riktigt skönt att få vara ledig i morgon.. Känner mig sliten efter har jobbat 8 dagar i rad...

Sov gott!!!

måndag 31 januari 2011

God morgon!!

Måndag, ny jobb vecka.. Hampus gick så snällt till skolan utan några alls problem.. Det är så skönt att få slippa bråka med honom på morgonen.. Sen sov André till kl 8.00 i morse, och det är skönt, få lite lugn o ro på morgon här..

André och jag åt frukost tillsammans, han åt gröt och lite juice.. Åt inte upp allt, men han får lunch på dagis idag kl 11.00 så han klara sig... Själv åt jag två smörgåsar med gurka på och ett glas äppeljuice..

Sen har André hunnit klämt sin fingrar i dörren till sovrummet... Att höra sitt barn skrika så, gör ont i hjärtat på en.. Men han var lite ledsen en stund, nu lekar han och leker med saker som han inte får göra.. Puuuu!!!

Snart blir det göra sig i ordning och åka lämna André på dagis kl 10.30...

Fick ett sms från chefen,, får jobba några timmar extra idag,, jag som trodde jag skulle få en kort dag på jobbet.. Men, men det ger ju pengar att få jobba lite extra.....

Ha en bra dag alla!!

söndag 30 januari 2011

Söndag..

Sista dag denna helg.. I går så jobbade jag 10.75 timmar på jobbet.. Dagen flöt på riktigt bra, hade massor med kunder hela dagen.. Men idag gäller jobb igen, men inte lika lång dag som i går och det är skönt.. Nu är det bara två dagar kvar till min lediga dag.. Har känns helt okej att jobba så många dagar på raken.. Inga problem alls!!!

Ja, ska snart ta en varm dusch och fräscha till mig för jobbet och kanske man vaknar till ordentligt efter duschen,, innan man åker till jobbet..

Barnen vaknade kl 6.15 i morse, ingen sovmorgon här heller, men det gör inget, utan istället gilla läget.. Hampus ville inte vara tyst i morse när han klev upp, så vi fick inte André att somna om efter vällingen, och det brukar han göra jämt..

André leker med sin leksaker och försöker få storebror att leka med honom, men det går inte så bra för André , för Hampus vill kolla på barnprogram... Inte lätt att vara liten!!!!!!!!!

Ha en bra dag alla!!!