fredag 20 maj 2011

Fredag..
Gissa vad jag är ute gör!!!

torsdag 19 maj 2011

Skolan
Vi sitter i bilen vänta på Hampus ska sluta skolan.. Se vilket humör han idag då, för han vet vad som gäller för honom när vi kommer hem..

Mitt mellanmål


8 km..
Jag började gå strax för kl 9.00 , jag har precis kommit tillbaka hem.. Det blev en riktig lång promenad på ca 8 km

Har ont fötterna,, men inte så farligt i knät.. Får se i kväll..
Några bilder där jag gick i dag.,
Nu var vi nere vid DinX- macken.. Här ner är det 3.1 km hem till mig..

Promenad.............


Det blev en 1mil promenad i går.. Först var den 6 km på förmiddagen och 4 km på eftermiddag.. På kvällen så fick jag problem med ett knä..

Nu på morgon, så har jag fortfarande problem med knät, med det kommer jag strunta i , utan gå ut gå på förmiddagen med två barn i vagnen... Tänkte ta en "lång" promenad ca 1,5 timme... ME LIKE

Sen ska man hämta Hampus i skolan på eftermiddag och jag vet inte om jag ska gå eller åka bil för hämta honom.. Får se senare hur det det blir...

Nä om man ska göra lite nytta här hemma, när Linnéa sover... Har bara en trött André som är vaken.........

onsdag 18 maj 2011

Fagersta
Har varit ute gått med två sovade barn i vagnen.. Är riktigt skönt ute..

tisdag 17 maj 2011

Min gamla blogg..


Jag har börjat läsa om min gamla blogg. Jag tog aldrig bort den,, tänkte det skulle vara roligt att läsa den senare.. Det är nästan 1,5 år sedan jag öppnade den bloggen,, för det har varit lösenordsskyddad.. Men det har jag nu tagit bort ..

Om ni som följer min blogg kan gå läsa min gamla blogg mysan80.bloggplatsen.se

Inte alls roligt!!!


Har leksaker över hela vardagsrummet.. André tyckte det var jätte roligt att slänga ut alla leksaker på golvet..

Då vet man vad man ska göra när barnen sover i kväll.. Plocka upp allt..

Lunch..
Min lunch idag.. Lite kasslergryta med ris.. Massor med grönsaker .. Och lite keso..

Ett stort glas vatten, ingen dricka här..

Har nästan slutat helt att äta godis ..

Fan, vad jag är duktig..
Har hunnit gjort mycket på kort stund.. Efter promenaden blev det tur till Fagersta för handla frukt och grönt på Lidl..

När kom hem, har jag fixat tvätten och dammsugit och torkat golven på nedervåningen .. Passa på när Linnéa sover, annars hinner man inte gör såna saker när alla barnen är hemma..


Morgon promenad


Jag tog vagnen och gick med André till dagiset... Var riktigt skönt ute, inge regn och solen lyste på oss..

Efter att lämnat André , så tog jag en promenad med Linnéa i vagnen . Det blev en runda 6 km.
Vi fick förbi hästarna... När jag hade med mig André en gång, och gick förbi hästarna.. Då säger André , vovve flera gånger.

måndag 16 maj 2011

Lovely
Det blev en kvällspromenad idag också... Men idag var mina ben ganska sega efter från igår..

Men det är skönt att vara ute på kvällen gå själv, men härlig musik i öronen , få tanka på saker å ting här i livet... Lovely..

Men i morgon blir en vilodag tror ja.. Så känns det nu..

Nu blir det ge Linnéa mat och sen blir det en dusch för mig..

Ljusbehandling......

Jaha,, då har man börjar igen med ljusbehandlingen för min psoriasis .. Det är tur att jag inte har fått tillbaka så mycket av min psoriasis och det är skönt.. Men har några fläckar på kroppen... Så jag vill ha bort dom innan fina sommarvädret kommer..

Tur att min mamma hjälper mig och vara barnvakt åt André och Linnéa , annars har jag inte kunnat gått på behandlingen.... Sen är det tur att det inte tar så långstund att göra den... Hampus fick gå hem själv från skolan och vara själv en stund hemma.. Det hade gått så bra..

Nä, om man ska väcka André och börja laga middag till grabbarna, själv så blir det sallad, keso och lite kassler.. Small mat för min del.. Bäst att jag hinner med allt , så jag hinner gå ut på en "kvällspromenad" ikväll igen.. Denna gång ska försöka springa lite längre än i går..

Skit väder..

Vilket skit väder det är ute.. Jag som hade tänkte gå lämna André på dagiset idag,, men det blir det inte av. Får ta bilen istället.. Då tar tur till Fagersta och handla på Lidl .. Hoppas att det slutar regna på eftermiddagen så man kan gå ut gå då med barnen i vagnen...

Hampus gick så fint till skolan utan några bekymmer alls i regnet.. Nä, om man skulle göra sig i ordning ....

Igår
Jag tog en kvällspromenad igår innan hockeyn skulle börja kl 20.00.. Jag gick ca 6km, denna gång fick jag springa ca 2,5 km för hinna tid till hockeyn. Det blev inte bättre när det började spöregna halvvägs .. Hela jag var genomblöt när kom tillbaka.. Men skönt var det att få röra på mig.

Kl är 04.00, Linnéa är mätt och jag ska försöka sova en liten stund till innan man måste kliva upp och se till Hampus kommer till skolan i tid.. Sen gå med André till dagis...