lördag 8 januari 2011


Det blev en morgon promenad med André i vagnen idag Så självklart hade man musik öronen.. Det blev inte så lång promenad, gick i 45 minuter.. Men det kanon bra väder ute, inte för kallt..


fredag 7 januari 2011

God morgon
Det är fredag.. Det är jobbdag i dag.. Snön faller ner från himlen, det är vitt överallt. Har en bra känsla i kroppen , dagen kommer bli bra både mentalt och fysiskt påfrestade..


torsdag 6 januari 2011

Några ärende.

Idag har jag lite ärende.. Måste hitta en present åt kusin Vintra som fyller år idag. Så tur så kan jag lämna barnen hos svärföräldrarna några timmar,, så jag hinner hitta något.. Jag har ingen blekaste aning vad man hitta på för något för henne... Man får köpa lite smått o gott då..

Nu börjar tiden rulla i väg, så nu blir det fixa i ordning sig och barnen,, så man kommer i väg någon gång idag..

Har haft en snäll kille på 7 år som har varit ute och skotta snö,, så jag kommer upp med bilen till vägen.. Fick muta honom med att han skulle få pengar om han gjorde det.. Nu är han nöjd med pengarna och jag nöjd med resultat med skottningen..

Ha en bra dag..

onsdag 5 januari 2011

Bebis i magen..


Vad veckorna går så fort,,denna graviditet har gått super fort.. Är inte så långt kvar till förlossningen.. Graviditet är beräknad till den 6 maj,, men jag kommer göra planerat kejsasnitt, så bebisen kommer slutet av April... Inte så långt kvar..

Skönt att få ett till vår barn.. Hampus är född 14 April,, men jag hoppas att de inte har samma personlighet.. Hampus är riktig energi kille,, så sällan sitter still, rör sig hela tiden... Har alltid något på gång hela tiden..

Självklart så hoppas jag på en liten tjej i Familjen.. Jag är nöjd vilket kön det blir...

Livet..


Livet är för kort för att vakna upp ångerfull. Tyck om människor som behandlar dig bra. Glöm dem som inte gör det. Livet sätter alla på sin plats. Tänk att allt kommer och händer av en anledning. Om du får en andra chans, ta den!! Ingen har sagt att livet är enkelt, bara att det är värt mödan

tisdag 4 januari 2011

Jobb

Då har man jobbat klart för idag.. Är riktig nöjd med dagen på jobbet, det har rullat på som vanligt, inte så mycket stress..

Reine var hemma och vabbar för andré.. Hans magen är inte så bra.. De har varit på labb i Fagersta och tagit prover.. Nu är det bara invänta resultatet ...

I morgon så är det jobb dag igen, med då tar mormor och morfar barnen några timmar på dagen, när vi jobbar.

Nu ska jag sätta i gång fixa med saker och ting här hemma ..måndag 3 januari 2011

Julen bort idag


Idag ska jul sakerna bort och fira in nya året. Det blev tyvärr ingen trevlig nyårsafton och nyårsdag för denna familj, pga att vi hade magsjuka.

Jag vabbar, för att André är inte helt bra i magen än... Det börja bli bättre och jag hoppas att det är bra idag med hans lilla mage...