fredag 29 april 2011
Linnéa Maria Karolina född den 26/4 kl 10.19 på Västerås BB, med ett planerat kejsarsnitt..

torsdag 28 april 2011

Fullt hus...

Nu har man fullt hus här hemma.. Alla barnen är hemma.. Nu blir det ingen lugn o ro, på flera år... Lilla Linnéa sov från kl 01.00--6.30 i natt, så var glad för det.. Så man var nästan utvilad i morse... Men det kommer bli bättre med nattsömnen senare... Alla mina barn har sovit bra om nätterna och hoppas att lilla tjejen gör det också..

Hon är så snäll,, äter och sover.. Säger inte mycket.. Var på efterkontroll i Västerås med henne idag, och allt såg så bra ut och hon hade inte gått ner i vikt mera, det skönt.... Nu är det bara fortsätta ge henne , modersmjölksersättning, för att jag inte kan amma.. Har inte kunnat amma några av mina barn...

Idag har jag inte haft så mycket ont som jag hade igår efter kejsarsnittet,, så i morgon så är det ännu bättre..

Var å köpte lite rosa/röda barnkläder åt lilla tjejen.. Trevligt att få köpa lite söta tjejkläder nu... Mycket trevligt....

tisdag 26 april 2011

Flicka
Det blev en liten tjej, som till världen kl 10.19 i dag.. Och vägde 3220 g och 49 cm lång..

Dax


God morgon..

Snart åker man till BB, om några timmar , så har man en bebis i famnen nu på morgon , om dom inte får någon Akut kejsarsnitt, så måste gå förre mig.. Men det hoppas jag verkligen inte,, för nu vill ja ha ut i bebisen och man får åka hem så fort som möjligt..

Ni får ha en så bra dag som möjligt alla som läsa min blogg.. Hej svejs..

Uppdatering kommer .........

måndag 25 april 2011

Barnen lämnade
Nu är barnen lämnade hos sina barnvakter.. André leker här med sin kusin hos mormor och morfar..
Det blev tur till Sala i dag , för kolla på en bil,, lilla killen somnade på en gång i bilen, han gick upp ganska tidigt i morse.. Hoppas han sover hela natten hos mormor.. Så han inte vaknar och är ledsen..
Hampus sitter fram i bilen, pratar, pratar gör han hela tiden... Se hur det blir att få Hampus till skolan i morgon.. Farmor ska köra honom och hämta honom.. Han brukar var seg på morgon, när han ska till skolan..

Själv ska man försöka sova i natt, se hur många timmar det blir.. Man ska upp kl 4.30, för att hinna duscha å sånt.. Innan man åker till BB, ska vara där kl 7.00..


Hunnit...

Har hunnit gjort massor med saker på morgon här.. Alla barnens väskor är packade, resesängen och sängkläder åt André .. Så på eftermiddag så ska man åka lämna André hos mormor och morfar .. Hampus ska vara hos svärföräldrarna här i Norberg.. För Hampus måste gå i skolan i morgon..

Nu blir det gå ut på en promenad med André i vagnen , för han dö trött redan..

söndag 24 april 2011

Underbart ..?Sitter ute i detta underbara vädret.. Längtar till sommaren, när man får bada och sola...

André ligger å sover inne, han sover bättre i sin säng än han gör i vagnen ute..

Hampus är hos grannen å leker.. Det blir att åka ner till svärföräldrar senare i dag..

Söndag...

Nu har man gjort lite nytta här på morgon och tvättat kläder och vikt tvätt.... Nu blir det en dusch, innan man går ut och sätter sig i ute på verandan.. .

Kommer bli lika fint väder ute, som det var i går.. Man ska passa på vara ute som mycket som möjligt , nu det är bara två dagar som är kvar till förlossningen. .. Längtar, att få se lite krabaten som har legat i min mage i 9 månader och sen är det skönt att bli av med magen... Sen blir det hårdträningen , men långa promenader för komma i form ........

Bäst att sätta i gång, som man kommer ut i dag...