onsdag 20 januari 2010

Tiden rinner i väg bara..

Idag har tiden bara runnit iväg.. I morse, så var vi lämnade hampus till förskolan.. Där ifrån åkte vi till en kompis som bor ner i Kylsbo... Var där en halv timme innan vi skulle över till Fagersta , för reine hade ett ärende, som han måste gå på... Jippi.... Så då tog ja en tur med vagnen , ner till min arbetsplats, och kollade läget med Arbetskamraterna.. Dom har byggt om i hela butiken,, blev kanon fint.. Arbetskamraterna har varit jätte duktiga.. BRA JOBBAT!!!

Sen gick ja upp till mor o far för André blev jätte hungri,, så han var inte så glad i vagnen... Så kan det gå ibland... Men sen vart han glad när vi kom till mor o far,, då skrattade han bara..

På eftermiddag har sotaren varit här , sotat skorsten.. Inga fel på den ...... Sen fick vi främmande av mor o far för de hade varit i Avesta o handlat,, så då tog dom vägen förbi hos oss.. Sen kom Reine´s föräldrar också , för de skulle kolla på Badrummet..

Sen kom Eva upp hit,, för ja skulle hjälpa henne med hennes nya telefon Iphonen.. Så nu kommer hon vara uppe hela natten tror ja ....... Så hon kommer vara trött i morgon,, när hon o ja ska till Avesta shoppa lite till Resan på fredag.. Inte så många dagar kvar.. Två hela dagar...

Hampus ligger o sover redan i sin säng,, och André ska snart också sov för natten.. Själv ska ja titta på lite Handboll .........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar