onsdag 16 mars 2011

"Kommentaren Datum"

Hej på dig anonyma människan som skrev en kommentar i min blogg..

Jo, jag har gjort två kejsarsnitt innan denna, men dom har inte varit planerade alls.. Utan jag kan inte födda vaginalt.. Jag kommer att få vara på uppvacket nere på förlossningen , brukar vara i ca 2 timmar, innan bedövningen börjar avtar.. Sen blir man uppskickad på avdelningen ..

Barnen och pappa kommer få vara med på uppvaket om det inte blir några komplikationer.. Första snittet med Hampus hade jag "jätte" ont och hade svårt att komma upp på benen.. Men det andra kejsarsnitt, så hade jag inte så ont och jag kom upp på benen efter några timmar.. Fortare man kommer upp går, bättre är det för en..

Jag har inte kunnat ammat några av mina barn alls, och jag kommer inte göra några försöka att ammat detta barn heller.. Så jag vet inte hur fort amningen kommer igång.. Men det brukar tar längre tid när man göra kejsarsnitt har jag hört...

Ha de gott själv.......

1 kommentar:

  1. Åh tack för att du tog dig tid och svarade på mina frågor. :-) Jag har så mkt funderingar ang snitt eftersom det kanske blir det denna gången. Jag har fått mina 2 barn vaginalt så jag har ju ingen aning om snitt egentligen. Nu blev jag lite klokare. Men det känns såå läskigt med kejsarsnitt tycker jag, men jag har tid och fundera. Är dock som att välja mellan pest och kolera tycker jag ibland.

    Ha det bra!

    SvaraRadera