fredag 25 december 2009

Juldagen..

Då, nästan juldagen oxå över för detta år.. Dagen har gått jättebra.. André sov jävla bra inatt,, så man var helt utvilad när man vaknade i morse.. Helt underbart.. Vi gick till OkQ8 på förmiddagen för att köpa batterier till hampus nya radiostyrda bil han fick av farmor o farfar.. Samtigt passade vi på att mata änderna.. Å vad som hungri.. Sen fick reine lite bröd av OKQ8 för ge änderna.. De äter nästa ifrån händerna..

Vi åkte över till V-ås idag för gå in på Mediamarkt för kolla på datorer,, och självklart så hittade vi en,, som vi köpte.. Så nu har vi tre st bärbara dator.. Så hampus ska nu få den nya som vi köpte ,, för att lära sig skriva och räkna ,, samt titta på filmer och spel..

När vi åkte hem i från Västerås,, så var det busväder ute... Det snöar och blåste,, så det var svårt att köra sa reine... Men vi kom hem allafall.. Nu ligger hampus upp på sitt rum och kollar på Tv .. Och André har fått mat,, men vill inte sova,, men han är jättetrött.. Men så var han i går innan han somnade för natten..

I morgon bitti blir det inge alls roligt att skotta snö,, ska ja säga er... När det blåser så blir det drivor me snö.. Ja,måste hinna skotta klart innan kl 11.00 i morgon, för då drar ja och Eva ner till V-ås på en shopping runda.. I morgon kväll kan allt hända .... Roligt kommer det bli.. Bara längtar... hihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mycket tjejsnack blir.........................

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar